« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
GAZZETTA DELLO SPORT:

Izrael želi dovesti Rijkaarda ili Donadonija

Dror Kashtan je još uvijek službeno izbornik momčadi koja će, između ostalih, biti suparnik Hrvatskoj u kvalifikacijama za EP 2012.

Frank Rijkaard mogao bi završiti na klupi izraelske nogometne reprezentacije
Frank Rijkaard mogao bi završiti na klupi izraelske nogometne reprezentacije (Getty Images)
Više o

Izrael

,

Frank Rijkaard

,

Roberto Donadoni

,

EP 2012. Srbija

,

dror kashtan

Talijanska La Gazzetta dello Sport u petak je donijela vijest po kojoj Izraelski nogometni savez na čelo reprezentacije želi dovesti uglednog inozemnog trenera.

Dror Kashtan je još uvijek službeno izbornik momčadi koja će, između ostalih, biti suparnik Hrvatskoj u kvalifikacijama za naredno Europsko prvenstvo, kojem su 2012. godine domaćin Poljska i Ukrajina.

No, nezadovoljni što nije uspio odvesti reprezentaciju na jug Afrike, na Svjetsko prvenstvo, samo se čeka kada će Kashtan napustiti kormilo. A, kao njegovog nasljednika Izraelci barataju s jakim imenima. Želje su im ili Nizozemac Frank Rijkaard ili Talijan Roberto Donadoni.

Prvi trenutačno radi u istanbulskom Galatasarayju, prije nekoliko godina je s Barcelonom osvojio naslov prvaka Europe, a ima i iskustva u vođenju reprezentacija budući je bio izbornik Nizozemske od 1998. do 2000. godine.

Donadoni je u uvodnom dijelu ove sezone dobio otkaz u Napoliju, a nije se niti ranije proslavio, dok je od 2006. do 2008. godine vodio talijansku reprezentaciju koja je ispala u četvrtfinalu Eura 2008. godine. (Totalsport)

12.02.2010. 13:24:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh