« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
DOSTA MU JE

Iznervirani Mesić po prvi puta prekinuo intervju

Mesiću je prekipjelo zbog pitanja podržava li reizbor odvjetnika Bajića zato što ga ovaj "nečim drži u šaci"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix)
Više o

Stjepan Mesić

,

RTL

,

intervju

Stjepan Mesić se na kraju svog mandata pobrinuo za skandal kakav se od njega nije očekivao - navodno je naprasno prekinuo intervju s novinarkom RTL-a i iznervirano otišao riječima: "Dosta mi je tih sranja!"

Kap koja je prelila čašu bilo je pitanje o razlozima Mesićeve podrške glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću.

No, predsjednik je bio na mukama tijekom cijelog intervjua pa mu se tako nisu sviđala ni pitanja o stanu Jadranke Kosor i aferi Podravka.

Novinarku Ivanu Brkić je, naime, zanimalo zašto je Mesić svojedobno po medijima povlačio slučaj premijerkina stana, a danas ga više ne spominje.

Također, pitala ga je i da pojasni je li svojedobno zvao direktora Podravke Zdravka Šestaka kako bi direktoru SMS-a Srđanu Mladiniću pomogao pri dobivanju Podravkinog kredita.

Napuštajući intervju po prvi put nakon 10 godina otkako je na čelu države, posve je otvoreno komentirao kako mu je "dosta tih sranja", prenosi Novi list.

Događaj službeno nije komentiran niti iz ureda predsjednika Mesića niti s RTL-a. Konačnu potvrdu incidenta gledatelji će dobiti u nedjelju kad će razgovor biti prikazan u emisiji "Intervju tjedna".

12.02.2010. 07:31:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh