« Predsjednički izbori
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
IZMEĐU DVA ZLA...

Iznad Bandića križ, iznad Josipovića petokraka

"Hrvatski narode, biraj" stoji na vrhu plakata. Ispod su prikazani križ i petokraka koje simboliziraju Bandića odnosno Josipovića

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dorian Horvat/CROPIX)

Predsjednička kampanja polako ulazi u završnicu, strasti rastu, uvrede pljušte, cirkus se nastavlja. Logičan slijed događaja nastavio se reakcijama građanstva. Dokaz za to su i plakati iz Osijeka koji su polijepljeni u samome središtu grada a na kojima se na, u najmanju ruku neukusan način iznose argumenti po kojima bi hrvatski birači trebali glasati, odnosno birati između Bandića i Josipovića.

"Hrvatski narode, biraj" stoji na vrhu plakata. Ispod su prikazani križ i petokraka koje simboliziraju Bandića odnosno Josipovića. Ukratko, autor plakata podržava Bandića, a evo i zašto:

"Vjernik - katolik, domoljub, dokazani radnik neovisan kandidat koji će služiti hrvatskom čovjeku, ustanovio Dan branitelja kao službeni blagdan Grada Zagreba, izgradio Spomen dom Ovčaru, izgradio velebni spomenik Domovinskom ratu na Mirogoju, od Zagreba napravio europsku metropolu i vlasnik stana na kredit i vikendice kraj Samobora".

Josipović pak nikako nije po ukusu autora:

"Agnostik (nevjernik), zahvaljujući glazbenom haraču koji je sam uveo postao je najveći tajkun među političarima, "kreditiran" (maznuo lovu) od posmrtne pripomoći, zagovaratelj dvostrukog prava glasa za Srbe (iz obiteljskih razloga), tvorac optužnica i deklaracije kojom je hrvatske generale izručio Haagu, uz njegovu pomoć Međunarodni sud u Haagu optužio Hrvatsku za udruženi zločinački pothvat, lutka 'na koncu' Zorana Milanovića i crvene elite koja želi balkansko udruživanje, te vlasnik pet stanova, kuće za odmor i ušteđevine od više milijuna eura"

 

03.01.2010. 17:02:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh