« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Izgledajte mlađe za samo tri minute

Blistavo i svježe možete izgledati u nevjerojatno kratkom vremenu ako znate koja tri koraka trebate napraviti

Tri koraka prije šminke
Tri koraka prije šminke (Shutterstock)
Više o

trikovi

,

mladolik izgled

,

piling za lice

,

lijep izgled

,

masaža lica

,

hidratacija kože

Svježa i blistava koža san je svake žene, a kako bi sutra ujutro izgledali upravo tako, dovoljna su tri jednostavna koraka koja će vam dati upravo onaj mladenački izgled koji tražite. 

Prvi korak je čišćenje i piling lica omiljenim gelom za umivanje lica koji odgovara vašem tipu kože i nježnim pilingom. Na taj ćete način očistiti lice i ukloniti mrtve stanice kože. Suha koža traži sredstva za čišćenje s uljima, kožu s aknama čistite proizvodima sa salicinom kiselinom koja će otvoriti pore i ukloniti bakterije. Ako imate problema s pigmentacijom i tamnim flekama na koži, potreban je gel za umivanje s vitaminom C i antioksidansima.

Nakon toga dubinski izmasirajte lice uljem ili serumom koristeći kažiprst i srednji prst, pa krenite od brade i nježno masirajte prema rubu. Jednak postupak ponovite ispod jagodica, masirajući prema gornjem rubu. Podočnjake ćete smanjiti masažom od unutarnjeg ruba i kružnim pokretima masirajte prema van. Na ovaj ćete način poboljšati cirkulaciju, smanjiti natečenost i zategnuti kožu, a pritom ćete se i smiriti.

Za kraj kožu treba hidratizirati i zaštititi, pa je najbolje pomiješati kremu za lice s kremom za sunčanje ili koristiti proizvod koji već ima tu kombinaciju. Tanak sloj kreme nanesite na cijelo lice, a tamo gdje se pojavljuju bore dobro će doći još jedan sloj.

Eto, tri minute ujutro i zasjat ćete kao novi!

09.02.2014. 11:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh