« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
KICKBOXING

Izbornici HKBS-a dali ostavke

Predsjenik i tajnik HKBS nisu obavijestili ni članstvo kickboxing saveza ni medije o razlozima ostavki Zorana Cicvare, Branka Fibringera i Dražena Šalkovića

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock - ilustracija)
Više o

ostavke

,

William Bonney

,

požar Split

,

27. lipnja

,

Obninsk

Izbornici Hrvatskog kickboxing saveza (HKBS) u semi contactu Zoran Cicvara i u light contactu Branko Fibringer, te za seniorski semi contact Dražen Šalković, dali su ostavke na te svoje funkcije kao i na članstvo u Upravnom odboru HKBS-a, priopćio je danas Cicvara.

Predsjednik HKBS Predrag Znaor i glavni tajnik Romeo Dešo trebali su, kaže Cicvara, obavijestiti i članstvo saveza i medije o ostavkama i razlozima za njih, ali su to oni propustili učiniti.

Treneri i dosadašnji izbornici izvijestili su danas medije samo o tome da "su trojica vrhunskih, najboljih stručnjaka zadužena za tatami, uskratili daljnje povjerenje predsjedniku i glavnom tajniku", te da za to postoje razlozi. Oni o razlozima nisu danas htjeli jednostrano izvijestiti javnost, već analizu stanja prepuštaju medijima i vodstvu HKBS-a.

Cicvara je kao izbornik formirao sastav reprezentacije za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje će se narednog mjeseca održati u Beogradu. Ljetos su održani i uvodni trening kampovi za mlađe uzraste, a od 16. do 26. ovog mjeseca slijedi i "Kamp prvaka" u Savudriji za starije kadete, juniore i seniore kao završna, najvažnija i najzahtjevnija priprema. Budući da je Cicvara predsjednik kickboxing kluba Tigar iz Karlovca u "Kampu prvaka" će se za Svjetsko prvenstvo tehnički i kondicijski pripremati reprezentativci karlovačkog Tigra. (hina/metro-portal)

11.08.2010. 18:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh