« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
HANDS ALL OVER

Izašao treći studijski album grupe Maroon 5

Iza albuma stoji producent Robert "Mutt" Lange, čovjek zaslužan za Back In Black grupe AC/DC, Pyromaniju Def Lepparda te za najveće hitove Shanie Twain - OSVOJITE ALBUM

Maroon 5
Maroon 5 (Maroon 5)
Više o

nagradna igra

,

rođeni 26. rujna

,

Ivan Pavlov

,

T.S. Eliot

,

duboki glas

Hands All Over naziv je trećeg studijskog albuma američke grupe Maroon 5. Album je izdan 21. rujna. Na svom trećem albumu dečki iz Maroon 5 ispolirali su svoj zvuk gotovo do savršenstva. Iza svega stoji producent Robert "Mutt" Lange, čovjek zaslužan za Back In Black grupe AC/DC, Pyromaniju Def Lepparda te za najveće hitove Shanie Twain.

Pjesme su rađene po odličnom modelu, barem kada pričamo o nečem komercijalnom, što se može dobro prodati. Pjesme su ispod četiri minute trajanja, a kitice su im prepoznatljivije i upečatljivije čak i od refrena većine bendova.

Osvojite novi album grupe Maroon 5 na Metro portalu!

maroon-5-hands-all-over-album-cover-art.jpg
Hands All Over

Iako na prvom singlu koji je izašao još prije tri mjeseca Adam Levine pjeva 'I'm in misery', uopće ne ostavlja takav dojam, dapače ostavlja dojam iskusnog pjevača i frontemena koji vodi svoju posadu njemu dobro znanom putanjom.

Levinovi veliki uzori su Stevie Wonder, Michael Jackson i Police, ali u svojem pjevanju Levine odlazi u sfere countryja i power popa. U razgovoru za Rolling Stone rekao je kako ga je producent Lange isforsirao kao nikad nitko prije toga. „ Došao bih s gotovom pjesmom, a on bi mi rekao da je to dobar početak..", prenio je Levine dašak atmosfere s Ženevskog jezera, gdje se snimao album.

„Na prvom albumu odao sam počast Stevieu Wonderu, na drugom sam se tražio između Policea i Princea, a ovaj treći album nema neku poveznicu u tom smislu. On je čisti pop."

Zanimljivo, cover albuma napravila je 19-godišnja fotografkinja Rosie Hardy. Još zanimljivije na slici je ona sama. Fotografiju je snimila za manje od sat vremena, u svojoj spavaćoj sobi u Velikoj Britaniji. Napravila je dobar posao..

23.09.2010. 11:48:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh