« Knjiga
objavljeno prije 3 godine
LJETNI HIT

Izašao je Pogodak Elle Kennedy

Dugoočekivani treći nastavak serijala o vrućim hokejašima Off-Campus od danas se može kupiti i u knjižarama.

POGODAK - ELLE KENNEDY
Više o

pogodak

,

Naklada Neptun

,

Elle Kennedy

,

Off-campus

Nakon što su Pogodba i Pogreška osvojile čitatelje svih generacija, stigao je dugoočekivani Pogodak autorice Elle Kennedy. 

Da podsjetimo, riječ je serijalu koji prati dogodovštine četvorice prijatelja hokejaša, studenata sveučilišta Briar koji su cimeri u kući izvan sveučilišnog kampusa.

Nakon priče o kapetanu Garrettu i napadaču Loganu, treći roman govori o avanturama najvećeg zavodnika među četvoricom, Deana Haywarda Di Laurentisa, budućeg nasljednika obitelji koja posjeduje lanac luksuznih hotela.

Dean, naučen živjeti prema vlastitim prvilima i iskoristiti najviše od života, prisiljen je pustiti u život Allie, mladu studenticu glume, koja ne pada ne njegov šarm. U Allie se skriva djevojka koja će Deanu prodrmati tlo pod nogama, otvoriti mu nove horizonte, ali i priuštiti mu zabavu kakvu još nije doživio.

Zabavan stil pisanja, karaktrističan humor i likovi koji osvajaju već na prvoj stranici našli su put i do čitatelja na području Hrvatske, a i šire. 

Pogodak, isto kao i dva njegova pethodnika, priče o Garretu i Loganu, u nekoliko klikova možete kupiti na webu Naklade Neptun, a recenzije o romanima možete pronaći i na uglednim hrvatskim blogovima. Pročitajte što o knjizi kaže autorica bloga Ključ za knjigu. 

17.07.2017. 10:46:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh