« Fun
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
IZRAŽAVANJE NEZADOVOLJSTVA

Iz protesta se skinula potpuno gola nasred aerodroma

Nakon što su joj carinici počeli detaljno pretraživati prtljagu, Loukai Phillips počela se iz protesta svlačiti nasred terminala

Fotografija vijesti
Više o

smiješne vijesti

,

bizarne vijesti

,

Bermuda

Carinici na aerodromu u Bermudi vrlo su se neugodno iznenadili nakon što su zamolili jednu putnicu da otvori svoju prtljagu kako bi je mogli pregledati.

Iako se na prvu činilo da će žena to doista i učiniti, carinici i svi putnici na vrlo prometnom aerodromu ostali su zapanjeni kada se Loukai Phillips počela svlačiti nasred terminala, što popratila s „Ako me već želite vidjeti golu, možete to j**eno napraviti i ovdje".

Nakon toga je na opće zaprepaštenje putnika koji su s njom čekali u redu, među kojima je bilo i djece, skinula svu odjeću sa sebe.

Loukai, inače rođena Bermuđanka koja živi u Londonu, vraćala se s rodnog otoka u Veliku Britaniju. Nakon ovog incidenta carinici su pozvali policiju koja je pobješnjelu ženu uhitila i izvela pred suca.

Na sudu se Loukai branila time da je u kratko vrijeme višestruko i detaljno pretraživana te da je jednostavno izgubila živce. Priznala je da je napravila glupost te se izjasnila krivom, obećavajući da to više nikada neće ponoviti.

Sud joj je dosudio uvjetnu kaznu zatvora od 12 mjeseci, a sudac je dodao i kako je detaljna pretraga jednostavno u opisu posla carinicima te da su sve te pretrage potpuno u skladu sa zakonom.

„Ako ne želite biti detaljno pretraživani, nemojte prolaziti kroz carinu", zaključio je sudac Warner.

24.08.2011. 14:59:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh