« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
REKONSTRUKCIJA

Ivica Olić vraća se za tri do četiri tjedna

Olić je slomio nos tijekom subotnje utakmice s Izraelom zbog čega je morao na operaciju koja je danas uspješno obavljena

Ivica Olić
Ivica Olić (Drago Sopta/Cropix)
Više o

Ivica Olić

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić, kojemu je slomljen nos na utakmici s Izraelom u subotu, uspješno je operiran u Muenchenu i njegov povratak na travnjak očekuje se za tri do četiri tjedna.

Nakon obavljene dijagnostike CT-om Oliću je detektirano puknuće nosne kosti s pomakom, te je danas poslijepodne učinjena operacija, odnosno rekonstrukcija, pa bi vrlo brzo igrač Bayerna trebao biti pušten na kućnu njegu.

Prema informacijama liječničkog tima hrvatske reprezentacije, koji je bio u stalnom kontaktu s Bayernovim liječnicima i kirurgom koji je obavio kirurški zahvat, Ivica se osjeća jako dobro, te će, uz posebnu zaštitnu masku, početi s lakšim treninzima već za desetak dana, a povratak na travnjak može se očekivati za tri do četiri tjedna.

U svakom slučaju, dobra vijest za hrvatske navijače jest da njegov nastup protiv Malte 17. studenoga ne bi trebao biti pod upitnikom. (hina/metro-portal)

11.10.2010. 22:28:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh