« Skijanje
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
FANTASTIČNA UVERTIRA

Ivica Kostelić vodeći nakon prve vožnje u Adelbodenu

Glavni konkurenti Kosteliću u Svjetskom kupu loše su krenuli - Benjamin Raich je odustao u 1. vožnji, a Švicarac Silvan Zurbriggen je na 10. mjestu sa velikim zaostatkom (+2,02)

Ivica Kostelić
Ivica Kostelić (Getty Images)
Više o

Ivica Kostelić

,

slalom

,

Svjetski kup

,

Adelboden

Nakon što je 30 skijaša odvozilo prvu vožnju današnjeg slaloma Svjetskog kupa u Adelbodenu u vodstvu je Ivica Kostelić, a na drugom mjestu nalazi se Austrijanac Marcel Hirscher (+0,78), i on je jedini čiji je zaostatak za Kostelićem unutar jedne sekunde, prenosi Hina. Na trećem mjestu je još jedan Austrijanac Manfred Pranger (+1,34), a slijedi Šveđanin Andre Myhrer (+1,47), koji je prije tri dana slavio na Sljemenu.

Od Kostelićevih konkurenata za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu treba reći da Norvežanin Aksel Lund Svindal ne vozi današnji slalom, Benjamin Raich je odustao u prvoj vožnji, a Švicarac Silvan Zurbriggen je na 10. mjestu sa velikim zaostatkom (+2,02). Prva vožnja bila je kobna i za odlične slalomaše poput Razzolija, Lizerouxa i Grangea, koji su svi odustali. Preostala dva hrvatska predstavnika imaju visoke startne brojeve, Dalibor Šamšal starta kao 66., a Natko Zrnčič Dim ima startni broj 68. Druga vožnja na rasporedu je u 13.30 sati.

09.01.2011. 12:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh