« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Ivana Hodak bila u vezi sa Zagorcem?

Vijest koju je objavio Globus žestoko su demantirali otac i dečko ubijene Ivane Hodak

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Oleg Moskaljov/CROPIX)
Više o

Vladimir Zagorec

,

ubojstvo Ivane Hodak

,

ubojstvo Ive Pukanića

,

Ivana Hodak general Zagorec

,

Ivana Hodak Zagorec

Današnji broj Globusa donosi članak koji će definitivno zakomplicirati dvije najvažnije istrage koje vodi zagrebačka policija. Naime, prema navodima kolega iz Globusa, tajno promatranje hotela u kojem je Ivana Hodak odsjedala dok je radila na slučaju Zagorec u Beču potvrdilo je da su branjenik i odvjetnica imali tajnu vezu.

Veza je navodno trajala nekoliko mjeseci i svi su se susreti odvijali isključivo u Beču, tako da za nju nisu znali niti najbliži prijatelji Ivane Hodak. Završena je prije nego što je kćer Zvonimira Hodaka ušla u vezu s kolegom Ljubom Pavasovićem Viskovićem, no prema ostalim navodima koji su se pojavljivali u medijima, moguće je da je trajala za vrijeme veze s Ivorom Vucelićem.

Sukob interesa u ovom slučaju dobiva još jednu dodatnu dimenziju i otvara nove mogućnosti rješavanja slučajeva brutalnih ubojstava Ivane Hodak i Ive Pukanića, no zacijelo donosi i gomilu novih problema i tragova koje treba ispitati.

Reakcije

U prvih reakcijama za hrvatske medije, i Zvonimir Hodak i Ljubo Pavasović Visković oštro su negirali mogućnost da je postojala veza između Vladimira Zagorca i Ivane Hodak. 

Zvonimir Hodak rekao je da je njegova kćer Zagorca vidjela dva puta u životu, i to kada je bila u Beču zajedno s njim kao članica odvjetničkog tima, a Ljubo Pavasović Visković također tvrdi da je to nemoguće, i da nitko nije kontaktirao niti njega niti Hodaka u pripremi članka. Prema njegovim riječima, Ivana Hodak prvi je puta bila u Beču u lipnju, kada je s Ivorom Vucelićem išla na utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije i tamo je provela samo jednu noć.

Hodak je najavio da će ovaj slučaj završiti na sudu (metro-portal)

29.10.2008. 10:07:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh