« Fun
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
KRIST NA FACEBOOKU

Isusov povratak pratit ćemo i na Facebooku?

Pastor čiji je otac pionir televizijskog propovjedništva otišao korak dalje od oca - kaže da će Kristov povratak prenositi Twitter i Facebook

Fotografija vijesti
Više o

Isus Krist

,

Kristov povratak

Utjecajni američki pastor Franklin Graham vjeruje da će Kristov povratak moći pratiti svi koji to žele - putem mobitela i da će praćenje tog događaja preuzeti sve društvene mreže, od Facebooka do YouTubea.

"U Bibliji je zapisano da će Kristov povratak" vidjeti svi te "da će on sići s neba", objasnio je Graham u intervjuu koji će u nedjelju objaviti američka tv-mreža ABC, prenosi Hina.

"Kako će ga svi uspjeti istodobno vidjeti? Ne znam, osim ukoliko svi u jednom trenutku ne uzmu svoje mobilne telefone, aktiviraju opciju fotografiranja i potom njegove fotografije pošalju u svijet", smatra Franklin Graham, čiji je otac Billy, bio jedan od pionira televizijskog evangelizma u SAD-u.

"I društvene mreže mogle bi odigrati značajnu ulogu" tijekom tog događaja, kazao je, istaknuvši kako su Facebook, Twitter i YouTube početkom godine učinkovito poslužili Arapima da izraze nezadovoljstvo i organiziraju pobune u svojim zemljama.

"Pogledajte što se dogodilo u Libiji ili u Egiptu. Mobitelom su snimali događaje na ulicama i potom ih 'postavljali' na YouTube. Svi su odmah mogli vidjeti sve što se ondje događalo."

23.04.2011. 11:05:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh