« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
HE HE

Istine o životu koje vam nitko ne želi reći

Život se sastoji od malih stvari koje nam mogu popraviti ili pokvariti raspoloženje, a priličan broj mitova podržavamo i sami - vrijeme je da prestanemo

Razmislite malo o ovome
Razmislite malo o ovome (Arhiva)
Više o

život

,

mitovi

,

istine

Život nam često da limun, a neki kažu da bi od njega trebalo napraviti - limunadu i uživati. Drugi će, pak, reći da trebate znati - u čije ćete ga oči iscijediti. Razlika između optimista i pesimista nekad je vrlo malena, a često ovisi o nekim našim stavovima i načinu na koji prihvaćamo svijet oko sebe.

Evo par životnih istina koje su neporecive, a mi ih vrlo često pogrešno shvaćamo i zbog toga nismo dobro raspoloženi.

Ne možete usrećiti svakoga - nemojte ni pokušavati, jer stvarno nema šanse da to uspijete. To što će vas kritizirati, njihov je problem, a ne vaš.

Nitko vam nije ništa dužan - bez obzira koliko vi bili pametni, samo ste vi svjesni svog punog potencijala i svijet vam se neće pokloniti zato što ste cool ... do toga morate doći sami.

Spasa vam od vlastitog života nema - nema čekanja ... sve morate napraviti sami.

Svi se mogu povratno javiti - ne postoji osoba koja je toliko zauzeta da vam ne može vratiti poruku ili poziv. Ako odgovora nema, ta se osoba ne želi javiti, pa vi sami shvatite o čemu se radi.

Traženje isprika - nema ih ... svaka stvar koju ste napravili vaša je odluka, slagali se vi s tim poslije ili ne.

Vaši vas postupci određuju - možete vi biti najveći borac za ljudska i ina prava u privatnosti svoje sobe, na Fejsu ili na pivi s dečkima ... ako to ne napravite javno, da svi vide, to ostaje u domeni misli.

Vlastiti interesi su uvijek na prvom mjestu - može ta osoba biti puna pažnje i ljubavi, no njeni su interesi uvijek na prvom mjestu, bez obzira što vi mislili o tome.

08.11.2016. 12:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh