« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
NOVOSTI

Isprobajte Facebookovu glazbenu aplikaciju Collab

Javnost napokon, nakon nekoliko mjeseci u beta programu, može preuzeti i isprobati Facebookovu glazbenu video aplikaciju.

Probajte ovo!
Probajte ovo! (Arhiva)
Više o

Facebook

,

glazba

,

aplikacija

Facebook je upravo izbacio eksperimentalnu glazbenu aplikaciju Collab - neobičnu platformu koja je u beti bila od svibnja.

U Collabu korisnici mogu stvarati kratkotrajne glazbene videe kombirajući do tri nezavisna videa. Tako, na primjer, tri glazbenika mogu izvoditi različite dijelove pjesme i kombinirati ih u jedan video. Svaki video koji je napravljen tkođar je objavljen na javni Collab feed, gdje spot mogu slušati i 'nadograđivati' svi ostali korisnici.

Primjerice, ako vi snimite jedan dio pjesme i umiješate ga sa dva ostala koja pronađete na Collab feedu, dobit ćete jedinstvenu kombinaciju. Naravno, ako ste trol ili ne želite pjevati u kameru, možete miješati videe ostalih korisnika. Svaki je korisnik spomenut kao sudionik u kolaboraciji.

Čak ni ne morate pokušavati uskladiti videe - Collab uvodi alat koji automatski sinkronizira nekoliko dijelova pjesme. Kao što piše u opisu aplikacije: 'Osigurat ćemo da vašim potezom prsta videi sviraju u savršenoj sinkronizaciji'.

Collab još nije izravno integriran u Facebook, no možete izbaciti gotov proizvod kao dio vašeg Storyja u Instagramu i drugim aplikacijama uključujući TikTok.

Collab je besplatan i moguće ga je preuzeti na Apple App Storeu.

25.12.2020. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh