« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci
dan poslije

Ispitano 50 osoba, još nema osumnjičenih

Više od 24 sata nakon surove likvidacije Ivane Hodak policija nema osumnjičenog

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/CROPIX)
Više o

Ivana Hodak

,

ubojstvo Ivane Hodak

,

obavijesni razgovori

Načelnik Ureda ravnatelja policije Dubravko Novak izjavio je danas da je u dosadašnjoj istrazi ubojstva Ivane Hodak na obavijesni razgovor u policiju pozvano 50-ak osoba, no o njihovim imenima te pojedinostima zločina i istrage nije želio govoriti.

"Nastojimo otkriti činjenice koje bi nas odvele prema počinitelja tog teškog kaznenog djela tako da cijenimo da ćemo angažmanom i dodatnim snagama kriminalista pokušati riješiti to teško kazneno djelo", rekao je Novak nakon polaganja vijenaca izaslanstva MUP-a na groblje Mirogoj u povodu Dana neovisnosti.

Na upit novinara je li policija razgovarala s osobama koje su trenutno na odsluženju zatvorske kazne Novak je odgovorio da su razgovarali sa svim ljudima koji mogu dati bilo kakve korisne informacije o zločinu i žrtvi.

"O točnim imenima i osobama s kojima sam razgovarao iz razumljivih razloga ne mogu vam govoriti", rekao je Novak.

U zagrebačkoj policiji nisu željeli otkriti nikakve pojedinosti o ubojstvu 26-godišnje Ivane Hodak, pravdajući to interesima istrage. Glasnogovornica Aleksandra Ljuba kratko je rekla je da zagrebačka policija koristi "sve ljudske i tehničke potencijale" te da će o svim novostima javnost izvještavati dužnosnici Ravnateljstva policije.

Novak je sinoć izjavio da je policija nakon ubojstva formirala poseban tim za krvne delikte sastavljen od najboljih stručnjaka. (hina/metro portal)

07.10.2008. 12:22:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh