« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
MA DA?!

Ispeglajte bore vježbanjem

Fitness lica važan je za izgled lica jednako kao i zdrava prehrana i korištenje kozmetičkih preparata, jer može polučiti jednake učinke

Vježba poljupca radi se bez partnera :)
Vježba poljupca radi se bez partnera :) (DeviantArt)
Više o

njega lica

,

bore

,

vježbe za lice

,

fitness lica

Bora se, osim kozmetičkim preparatima i zdravom prehranom možemo riješiti i vježbama za lice, tvrdi Julie Lingh koja je pokrenula fitness za lice.

Kako vježbanje može pokrenuti i promijeniti tijelo, jednako tako može promijeniti i izgled lica zatežući kožu, jačajući mišiće i peglajući bore.

Lice s godinama gubi kolagen i koža lica se opušta, no ako mišići dobiju bolji tonus, sami će definirati konture lica i vratiti vam mladalački izgled. Što su oni jači, koža je zategnutija, kao i na ostatku tijela, tvrdi Lindh.

>> Zašto je žensko lice lijepo >>

Stoga, evo dvije popularne i učinkovite vježbe. Prva je vježba poljupca, u kojoj glavu nagnemo unatrag i napućimo usne kao da ćemo nekog poljubiti. Ostanite desetak sekundi u tom položaju, a vježbu ponovite barem tri puta za redom.

Druga je vježba zviždanja, u kojoj usne oblikujemo u obliku slova O i zatim se pokušamo nasmijati što jače možemo. Nakon 10 sekundi se opustite pa ponovite vježbu, i tako najmanje tri puta. 

>> Analizom lica do ljepote i zdravlja >>

Svaki dan nekoliko puta izvedite ovaj set vježbi i rezultate ćete vidjeti već nakon mjesec dana.

 

 

 

01.11.2014. 18:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh