« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
SKORO KAO PRAVI

Iron Maidnem sljedeće subote u Zagrebu

Mađarski Iron Maidnem nosi etiketu real tribute benda, a prihvatili su ih i perfekcionistički nastrojeni fanovi Iron Maidena - OSVOJITE ULAZNICE

Iron Maidnem
Iron Maidnem (Iron Maidnem)
Više o

močvara

,

Iron Maiden

,

koncert

,

zagreb-info

,

Iron Maidnem

,

real tribute

Po prvi puta 18. prosinca u klub Močvara stižu mađarski Iron Maidnem. Radi se o jednom od najboljih svjetskih Iron Maiden tribute bendova, a to što se nalaze na Real tribute etiketi samo je potvrda njihove kvalitete.

Bend postoji od 1996.g., a započeo je kao hobi glazbenika iz poznatih mađarskih bandova, koji su iz zabave svirali pjesme svog omiljenog banda. Kada su na njihove koncerte počeli pristizati fanovi u velikom broju odlučili su se ozbiljno posvetiti Iron Maiden tribute bendu.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Danas su poznati širom Europe i sviraju na velikim festivalima u Mađarskoj, Njemačkoj i Austriji pred tisućama ljudi. Poznato je da su Iron Maiden fanovi veliki perfekcionisti i da priznaju samo kvalitetnu izvedbu, a to što priznaju Iron Maidnem govori o sjajnom koncertnom showu koji Mađari pripremaju. Od kada su dodali i neke scenske efekte zadovoljstvo publike postalo je potpuno.

Iron Maidnem izdali su i nekoliko albuma kako bi pokazali da mogu svirati kao njihovi uzori, tako je njihov album „Somewhere in Hungary" postao vrlo tražen album u krugu Maiden fanova.

Ovo će biti treće gostovanje Iron Maidnema u Zagrebu i za njihove koncerte uvijek se traži karta više. 

Ono što je nevjerovatno je da imaju preko 60 Iron Maiden pjesama na repertoaru, s baš svakog albuma po neku, tako da je uvijek neizvjesno što će odsvirati. Iron Maidnem izvode i pjesme koje Maideni nikada nisu svirali uživo kao "Alexander the Great", "Back in the Village", "Invaders", "Gangland", "Only the Good Die Young", ali naravno i pregršt hitova starih majstora. Kvalitetnim koncertima širom Europe oduševili su i one najzahtjevnije Maiden fanove svojim nastupima koji uvijek traju preko dva sata.

Ulaznice u prodaji na blagajni kluba po 40 kuna od 21 sat.

Kao predgrupa Iron Maidnemu zasvirat će mladi zagrebački melodic metal bend Uderdust

www.ironmaidnem.hu/

Pogledajte fenomenalnu svirku i atmosferu s prvog zagrebačkog koncerta:

09.12.2010. 14:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh