« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana
BRAVO

Iron Bull pobijedio na Idea Knockoutu

Pobjedom na Idea Knockoutu 2019 osigurali su dvije povratne aviokarte do Las Vegasa, hotelski smještaj u Las Vegasu, vožnje Uberom po Las Vegasu i izlagački štand na CES-u 2020

Čestitamo!
Čestitamo! (Arhiva)
Više o

Idea Knockout 2019

,

Iron Bull

,

pobjednik

Na šestom izdanju natjecanja tehnoloških ideja Idea Knockout, održanom u coworking prostoru HUB385 u Zagrebu, pobjedu je odnio tim Iron Bull.

Pobjedom na Idea Knockoutu 2019 osigurali su dvije povratne aviokarte do Las Vegasa, hotelski smještaj u Las Vegasu, vožnje Uberom po Las Vegasu i izlagački štand na CES-u 2020, gdje će svoj proizvod predstaviti najvećem svjetskom auditoriju: tech novinarima, investitorima i potencijalnim distributerima iz SAD-a i cijelog svijeta.

Iron Bull je indie-studio za razvoj visoko-realističnih robotiziranih modela tenkova s operacijskim mogućnostima stvarnog tenka, uključivši njihovo pokretanje, sposobnost ispaljivanja projektila (plastičnih) i sustav za detekciju primljenih projektila i oštećenja. Tenk je opremljen širokokutnom kamerom i kontroliraju ga dva igrača. Proizvod je namijenjen simulacijama tenkovskih borbi u kojima igrači koriste razne taktike i manevre kako bi pobijedili prozivnike, pronašli njihove slabe točke i sveli njihove Health-bodove na nulu.

Drugo mjesto osvojio je projekt Organobox, uređaj za uzgajanje konoplje u sobnom ambijentu. Donosi sustav umjetne inteligencije, implementiran u svrhu prepoznavanja oboljenja biljaka, kao i digitalni sustav za upravljanje staklenicima/plastenicima.

Na treće mjesto žiri je svojim ocjenama smjestio ekipu Mundusa koja se predstavila svojim projektom pametne društvene igre s edukacijskom komponentom.

28.09.2019. 09:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh