« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
NOVOSTI

Irena Žilić objavila remix pjesme "Omega" iz radionice sjajnog dua Side Project

Drugi studijski album "Haze" kantautorica Irena Žilić objavila je u ožujku prošle godine, a album se našao na gotovo svim domaćim i regionalnim top listama albuma koji su obilježili 2017

Sjajan remix
Sjajan remix (Arhiva)
Više o

Irena Žilić

Nakon remixa pjesme "The Moon" benda TOMISLAV, Irena Žilić predstavlja remix pjesme "Omega" iz radionice odličnog dvojca Side Project. Radi se o drugom remixu s albuma "Haze" te o nastavku suradnje sa Side Projectom. Naime, Irena je gostovala na albumu "Lonely Boys" koji su Side Project objavili u prosincu prošle godine i to na pjesmi "Would You" koju je pohvalila publika i struka.

Drugi studijski album "Haze" kantautorica Irena Žilić objavila je u ožujku prošle godine, a album se našao na gotovo svim domaćim i regionalnim top listama albuma koji su obilježili 2017. godinu. Album je zaradio i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji "Najbolji album alternativne i klupske glazbe".

Nakon nekoliko koncerata po Hrvatskoj i regiji Irena je nastupila i na velikim domaćim festivalima među kojima se posebno ističu INmusic festival, Zagreb Beer Fest i Fibra festival.

Remix pjesme "Omega" možete poslušati na Bandcampu, Deezeru i YouTubeu.

Piše: Đurđica Sarjanović
11.07.2018. 14:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh