« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
NAJAVE

Irena Žilić objavila novi singl "Tremors", novi EP stiže početkom godine

Irena je već ranije najavila kako joj je novi studijski materijal bio prilika da promijeni način stvaranja glazbe te da se okuša u procesima sempliranja, aranžiranja te drugačijim instrumentima i glazbenom smjeru

Irena Žilić - Tremors
Irena Žilić - Tremors (Arhiva)
Više o

novi singl

,

Irena Žilić

"Tremors" je novi singl i treća pjesma s novog EP-a Irene Žilić kojeg će ova sjajna kantautorica predstaviti početkom sljedeće godine. Irena je na singlu radila s Markom Mrakovčićem koji potpisuje produkciju, te britanskim producentom Kristoferom Harrisom koji je zaslužan za miks pjesme.

Irena je već ranije najavila kako joj je novi studijski materijal bio prilika da promijeni način stvaranja glazbe te da se okuša u procesima sempliranja, aranžiranja te drugačijim instrumentima i glazbenom smjeru. Kao i prethodne dvije, i novu pjesmu je radila s istom ekipom. 

S Markom Mrakovčićem Irena surađuje već dugi niz godina, a s Harrisom je stupila u kontakt nakon što je objavila prvi album 2014. godine. Još od onda su pratili rad jedno drugog te je novo Irenino izdanje bilo sjajna prilika da se ta dugoplanirana suradnja i ostvari. Pjesma je objavljena i distribuirana preko britanske kuće AWAL i dostupna na streaming servisima.

Irena Žilić je prošle godine nastupila kao support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji te je predstavljala svoj drugi album "Haze", a gostovala im je kao support i na koncertu u Dubrovniku na ljeto ove godine.

28.11.2019. 13:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh