« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
NAJAVE

Irena Žilić objavila novi singl i spot „Omega“

Omega je snimljena u siječnju 2017. kao posljednja od pjesama s albuma „Haze", a kao što joj i ime kaže predstavlja „točku na i" čitavog albuma

Sjajan singl
Sjajan singl (Arhiva)
Više o

novi spot

,

novi singl

,

Irena Žilić

Irena Žilić nakon sjajne koncertne promocije albuma "Haze" predstavlja novi singl i spot s albuma, pjesmu "Omega". Pjesmu autorski potpisuje sama glazbenica, koja je čitav album snimila u suradnji s Markom Mrakovčićem, a video potpisuje Sebastian Søgård (73 collective) s kojim Irena rado surađuje.

„Omega je snimljena u siječnju 2017. kao posljednja od pjesama s albuma „Haze", a kao što joj i ime kaže predstavlja „točku na i" čitavog albuma. Koncept spota je osmišljen na temelju tematike same pjesme i iz tog razloga je stavljena u ovakav vizualni kontekst", istaknula je Irena.

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica je svoj novi studijski uradak objavila u ožujku ove godine. Album je pokupio samo riječi hvale od strane kritike i publike, a glazbenica je novim albumom otkrila i novi, drugačiji zvuk nakon izvrsnog EP-a "Days of Innocence" i LP-ja "Travelling". Albumom „Haze" Irena je krenula i u novom smjeru u karijeri te je na nastupima prati bend koji čine Ivana Žabkar (violina i synth), Lucija Potočnik (bas) te Davor Marinac (bubnjevi).

Tijekom proteklih godina Irena je nastupala diljem Hrvatske i regije, gdje uz rasprodane koncerte u Tvornici Kulture i Lisinskom, te nastup na festivalu Waves Vienna svakako treba istaknuti i otvaranje zagrebačkog koncerta Skye i Rossa iz Morcheebe u studenom prošle godine. Nove koncertne datume Irena će objaviti uskoro.

15.11.2017. 14:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh