« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
POŽURITE!

iPhone Xs i iPhone Xs Max u ponudi Hrvatskog Telekoma

Novi modeli Appleovih telefona, iPhone Xs i iPhone Xs Max, s veličinom zaslona od 5,8" odnosno 6,5" ispod odličnog dizajna skrivaju i novu tehniku

Nabavite novi iPhone
Nabavite novi iPhone (Apple)
Više o

Hrvatski telekom

,

iPhone Xs

,

iPhone Xs Max

Hrvatski Telekom svojim korisnicima od danas nudi najnoviju generaciju iPhone uređaja. Nove modele, iPhone Xs i iPhone Xs Max, korisnici mogu od danas kupiti u pretprodaji putem webshopa na www.hrvatskitelekom.hr, dok redovna prodaja oba modela počinje od 28. rujna na svim drugim prodajnim mjestima Hrvatskog Telekoma.

Novi modeli Appleovih telefona, iPhone Xs i iPhone Xs Max, s veličinom zaslona od 5,8" odnosno 6,5" ispod odličnog dizajna skrivaju i novu tehniku, gdje se ističe 7-nanometarski procesor s do 30 posto bržim pokretanjem aplikacija. Velika novost je također podrška za Dual SIM, ali isključivo kroz e-SIM tehnologiju, koju je Hrvatski Telekom implementirao prije više od godinu dana.

Dual SIM funkcionalnost predstavlja odlično rješenje za sve one koji imaju dva broja (privatni/poslovni) ili su u roamingu izvan Europe kada im treba usluga lokalnog operatora. Apple će navedenu funkcionalnost omogućiti kroz softversko ažuriranje koje se očekuje do kraja godine, čime će svi korisnici s takvim potrebama odmah moći početi koristiti Dual SIM.

No, važno je istaknuti kako je Hrvatski Telekom jedini operator koji nudi e-SIM uslugu u Hrvatskoj i to isključivo na svojim Najboljim tarifama, a Hrvatska jedna od samo 10 zemalja u svijetu gdje je standardizirani e-SIM dostupan i radi s novim iPhone uređajima, nakon što Apple omogući softversko ažuriranje.

Detalji o cijenama novih modela iPhone uređaja u Najboljim tarifama nalaze se na web stranicama Hrvatskog Telekoma www.hrvatskitelekom.hr.

Dodatno, početak prodaje još jednog modela nove generacije Appleovih uređaja, iPhonea Xr, očekuje se 26. listopada.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

22.09.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh