« Život
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
LOOL

Inteligentni ljudi nisu baš najbolje društvo

Ako ste mislili da je lik kojeg ne možete smisliti totalni idiot jer ostavlja nered za sobom i psuje kao kočijaš ... najvjerojatnije ste u krivu, radi se o - genijalcu

Psovanje je znak - elokvencije?!
Psovanje je znak - elokvencije?! (DeviantArt)
Više o

nered

,

psovke

,

inteligencija

,

neurednost

Inteligencija ne mora nužno donijeti uspjeh na bilo kojem životnom planu, jer neki od znakova da je debelo iznad prosjeka su karakterne osobine za koje se obično kaže da ih "samo majka može voljeti".

Vjerojatno i vi imate negdje u svojoj blizini lika koji uvijek izgleda kao da ga je upravo izbacila obližnja rijeka, a najčešće ga izbjegavate dovoditi kući kako njegove sočne psovke koje stalno teku ne bi zgrozile vašu djecu.

No, ako mislite da su tolike psovke izraz njegove neinteligencije, slabog obrazovanja i lošeg vokabulara, rezultati istraživanja će vas zapanjiti - upravo je suprotno!

Ista je stvar i s neurednošću - znanstvenici tvrde da ona ne pokazuje nemar i loš odgoj, već činjenicu da se ta osoba koncentrira na važne stvari sve dok ih ne riješi, a sve ostalo svjesno zanemaruje.

Naravno, takva će osoba i često kasniti, pogotovo u jutarnjim satima zato što ostaje budna dugo u noć, što je još jedna od karakteristika osoba s visokim kvocijentom inteligencije.

Stoga, kad vam sljedeći put zakasni neuredna osoba i krene se ispričavati bujicom psovki - znate da imate posla s genijalcem .. ili nekim tko je pročitao ovaj članak pa se samo želi prikazati takvim.

Vrijedi razmisliti i o mogućnosti da su znanstvenici, očekivano inteligentni, samo složili cijelu priču kako bi opravdali sebe!

21.10.2016. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh