« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
SVRATITE

Instar Informatika i Dell dellaju party!

Dell i Instar Informatika vas s ponosom pozivaju na svoj promo štand u Arena centru, 18.4.2015. godine s početkom u 12 sati.

Dođite na Dellov party u Arenu
Dođite na Dellov party u Arenu (Instar Informatika)
Više o

Dell

,

Alienware

,

Instar Informatika

Na jednom mjestu se uvjerite u već legendarnu kvalitetu Dell prijenosnih računala, izbliza se upoznajte s novim Inspiron i Alienware modelima te se na licu mjesta posavjetujte s ljubaznim i stručnim Instar i Dell osobljem koje će rado odgovoriti na sve vaše upite.

Za sve posjetitelje smo pripremili bogat zabavni program koji će potrajati čitav dan, od 12 do 21h. Kroz zabavne aktivnosti, ples, glazbu i dobru atmosferu ćemo vam predstaviti novu liniju Dellovih prijenosnika koji plijene vrhunskim performansama, cijenama i bezvremenskim dizajnom za sve prilike!

Dell/Instar dan ćemo dodatno začiniti i turnirskim natjecanjem u vrlo popularnoj domaćoj igri Gas Guzzlers! Najbrži i najvještiji među vama će kući odnijeti vrijedne nagrade i lijepe uspomene s cjelodnevnog druženja.

Povodom navedenog događanja, svim našim vjernim kupcima smo pripremili i 2 Dellova tjedna gdje uz posebne popuste možete do svojih novih prijenosnih ljubimaca lakše nego ikad prije!

Dellov tjedan dobrih ponuda od 13-18.04.

Čak do 20% popusta na odabrane modele

Uz kupovinu bilo kojeg laptopa GRATIS hladilo ili torba

Alienware tjedan dobrih ponuda od 18-26.04.

Čak do 20% popusta na odabrane modele

Uz kupovinu bilo kojeg laptopa GRATIS 2xPC igre

Alienware & Dell - savršenstvo bez kompromisa s 3 godine jamstva!

Alienware - ultimativni gamerski prijenosnik s pokrovom od anodiziranog aluminija, kućištem od magnezijeve legure, beskompromisnim dizajnom, stražnjim ispustom zraka, s četvrtom generacijom Intel® CoreTM i7 procesora, 17,3'' LED FHD ekranom s anti-glare premazom, AMD Radeon ili NVIDIA GeForce grafikom s puno RAM-a i velikim hard diskom s mSATA SSD cache dodatkom. To je ukratko definicija 'zvijeri' kojoj nijedan gamer ne može odoljeti!

Dell prijenosnici - novi, dinamičan profil koji ističe tanak i profinjen, pomno osmišljen dizajn tipkovnice i okvira zaslona te elegantne linije vanjskog dijela prijenosnika koje ponovno svrstavaju Dell u sam vrh želja svakog korisnika.

Za više informacija kliknite na http://goo.gl/53jtGb

Vidimo se u Areni! ;)

13.04.2015. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh