« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PREDAVANJE

Inspire happiness: Divine joga

Upoznajte snagu zvuka, snagu uma kroz pozitivne afirmacije, tehnike disanja, asane – psihofizičke položaje, vježbe koncentracije i opuštanja.

Upoznajte se s divine jogom
Upoznajte se s divine jogom (Divine Energy Park)
Više o

besplatno predavanje

,

Divine joga

Dođite na (besplatan) promotivan sat divine joge u srijedu 16.07. u 18h u Divine Energy Park, Miroševečka cesta 106 (Dubrava), Zagreb!

Također vas pozivamo da nam se pridružite i na redovitim mjesečnim satovima divine joge u potpuno drugačijem ambijentu van urbane sredine, svaki utorak i petak od 19:00h do 20:15h.
U sklopu divine joge učit ćete:

►Tehnike disanja koje stimuliraju i povećavaju energiju u umu i tijelu. Ove drevne tehnike disanja daju pozitivan, miran i stabilan um, pomlađuju tijelo, povećavaju mentalni potencijal, jačaju sve organe na području abdomena, liječe probleme s disanjem, začepljenja u arterijama, bolesti srca i mozga, uklanjaju zatvor i reguliraju šećer u krvi, oblikuju naše tijelo proporcionalno s obzirom na našu građu, daju licu blistavost i sjaj.

►Psihofizičke vježbe kojima aktiviramo kretanje i cirkulacija energije u organizmu te koje su jako važne za cjelokupno zdravlje čovjeka. Ove vježbe su drugačije od konvencionalnog načina vježbanja, jer pored pojačavanja cirkulacije i izmjene tvari daju staloženost uma i duha. Asanama ćete postići harmoniju i sinkronizaciju psihičkog i fizičkog aspekta, te tako pojačati njihovu koordinaciju i ojačati njihov ustroj.Suptilne psihofizičke vježbe iz drevnih kultura svijeta, koje su satkane u našem programu divine joge, su vježbe koje daju fleksibilnost, izdržljivost i mekoću tijela, čiste tijelo, smiruju um, harmoniziraju sustav žlijezda i ostale sustave tijela, pomlađuju unutarnje organe i daju mentalni mir; sstimuliraju probavu, uravnotežuju simpatički i parasimpatički sustav, daju gipkost i sposobnost tijela i duha da se lako prilagode okolini.

►Zvuk je vrlo moćan oblik pomoću kojeg harmoniziramo tijelo i um. Zvuk/vibracija je izvor svega što postoji u univerzumu i vibrira u svim bićima. Materija je zapravo samo gruba manifestacija zvuka. Stoga kada ponavljamo zvuk koji vibrira u skladu s našom suštinom možemo djelovati na svim razinama svoga postojanja. U sklopu programa divine joge, naučit ćete pozitivne afirmacije za snagu uma.

►Vježbe koncentracije i opuštanja

Naš cilj je inspirirati vas da postignete optimalno psihofizičko zdravlje, osjećaj unutarnjeg mira i sreće, te ispoljite svoj maksimalan potencijal.

Naš moto je: „INSPIRE HAPPINESS: Be healthier, happier and develop inner strenght."

*Svo znanje i tehnike su prilagođeni individualnim potrebama i mogućnostima polaznika.* Prijave i upite za mjesečnu članarinu ljubazno molimo pošaljite na kontakt od divine učitelja

Svi ste dobrodošli!

Divine Učitelji:

- Leonardo Gospodnetić, mag kineziologije, Učitelj Divine Health Programa i Divine Yoge.095/529 64 83

- Sanja Sarić, mag oec, , Učiteljica Divine Health Programa i Divine Yoge.095/520 83 01

Učitelji su školovani u Divine Energy Parku od strane Swamija Urgaje i Šri Šivakumar Swamiji Nasimath-a.

Više o našim programima i projektima možete pogledati na www.divineenergypark.org

11.07.2014. 12:29:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh