« Život
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Inovativne pelene-gaćice Premium Care Pants

Nove pelene-gaćice dizajnirane su za aktivne bebe koje su stalno u pokretu, za svakodnevnu upotrebu od trenutka kad prohodaju (između 10 i 12 mjeseca) dok ne prerastu pelene

Nove Pampers Premium Care Pants
Nove Pampers Premium Care Pants (Pampers)
Više o

Pampers Premium Care

,

Premium Care Pants

Mame iz iskustva znaju da bebe vole osjećaj slobode. Bilo da se radi o sretnom trčkaranju po plaži ili bezbrižnom prolijevanju vode u kadi, taj osjećaj slobode bebama daje priliku da samostalno istraže svijet, što je jako bitan dio njihovog razvoja. Pampers predstavlja nove pelene-gaćice Premium Care Pants jer svaka beba koja se nauči kretati samostalno i krene istraživati svoje okruženje treba puno udobnosti i slobode.

Sloboda istraživanja vodi do svijeta otkrića i razvoja

Kad su u pitanju istraživanje i razvoj djeteta, pedijatri se slažu kako je mogućnost istraživanja okoliša preduvjet bebinog zdravog razvoja. Bebe razvijaju znanje istražujući stvari kroz fizičku i senzornu interakciju: diranje stvari rukama, nožicama i ustima. Što se slobodnije beba osjeća, njeni osjeti su više stimulirani i njihovo znanje o svijetu se više razvija. Stvaranje bebine slobode, osim metabolizma potiče i važne razvojne prednosti kao što su ravnoteža, koordinacija, koncentracija, socijalizacija, kreativnost i samostalnost.

Svaki dan donosi novo iskustvo koje će pomoći bebinom razvoju - kad se bebe osjećaju slobodno, mogu istraživati svijet koji ih okružuje. Bebe koje se osjećaju suho i mekano u svojim pelenama-gaćicama, teško će uopće primijetiti da ih nose. Što manje pozornosti pridaju pelenama, osjećat će se slobodnije i lakše će se usredotočiti na istraživanje svijeta, što će im pomoći u svakodnevnom učenju i razvoju. Nošenje pelena koje su meke i suhe kao što su pelene-gaćice Pampers Premium Care Pants može biti odličan način za omogućavanje neometanog istraživanja, dajući im uzbuđujući osjećaj slobode koji će voljeti i roditelji i bebe.

Zahvaljujući mekanom i elastičnom materijalu Premium Care Pants vrlo su udobne i savršeno odgovaraju svim bebama. Pojas oko cijelog trbuha prati bebine pokrete fleksibilno i učinkovito smanjujući rizik propuštanja tijekom pokreta. Novi oblik pelena-gaćica znači da se one mogu tako brzo zamijeniti da beba neće ni biti svjesna promjene. Premium Care Pants mogu se lako navući na aktivno dijete, koje je već naučilo stajati i kretati se, te se iznenađujuće lako skidaju, bez rizika da se uprlja djetetova koža - jednostavno se trgaju za strane, a nakon skidanja mogu se zamotati kao i klasične pelene. Svake noći, kad beba mirno spava, pelene-gaćice Premium Care Pants mogu se koristiti naizmjence s klasičnim pelenama Pampers Premium Care.

Preporučena cijena - Pampers Premium care Pants 69,90 kn

Za više informacija o Pampersovim proizvodima posjetite www.pampers.com.hr ili Facebook stranicu PampersHrvatska.

14.05.2015. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh