« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
WOW!

INmusic festival opet nominiran za European Festival Award!

Svi najvažniji europski festivali bore se u različitim kategorijama od kojih su Best Major Festival, Best Medium-Sized Festival, Best Newcomer ili Best Headliner samo neke od kategorija

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

inmusic

,

INmusic festival

,

Best Medium-Sized Festival

Najveći hrvatski open-air festival još jednom je ušao u probrano društvo najboljih europskih festivala i to kroz nominaciju za European Festival Award i to u kategoriji „Best Medium-Sized Festival".

Glasovanje traje do 17. listopada, a svoj glas INmusic festivalu možete dati na sljedećoj stranici: https://www.surveymonkey.com/s/ZGVMCBP Svi glasači imaju priliku osvojiti ulaznice za pobjedničke festivale i novi iPad Mini. Ne propustite priliku besplatno ušetati na INmusic festival s novim gadgetom u ruci.

Ovom se nagradom glasovima publike i stručnog žirija odaje priznanje radu festivalskih organizacija. Svi najvažniji europski festivali bore se u različitim kategorijama od kojih su Best Major Festival, Best Medium-Sized Festival, Best Newcomer ili Best Headliner samo neke od kategorija.

INmusic festival je već godinama u društvu najvećih, najuglednijih i najboljih open-air festivala. Nastupi vodećih aktualnih i legendarnih svjetskih bendova,  raznovrsni i zanimljivi dodatni sadržaji te festivalski kamp svake godine privuku više  od šezdeset tisuća domaćih i stranih posjetitelja. Jubilarno deseto izdanje festivala označit će još jedan iskorak INmusic festivala. Atraktivan program, još veći kamp i treći otok Jarunskog arhipelaga dio su trenutno otkrivenih aduta i to je tek početak.

Najbrži među vama još uvijek mogu doći do svojih festivalskih ulaznica za ranoranioce koje su dostupne za samo 250 kuna u zagrebačkom Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18 ili u elektroničkom obliku na službenim stranicama INmusic festivala. Festivalske ulaznice vam garantiraju uživanje u čak 3 nezaboravna dana i to zahvaljujući očekivanoj pomoći Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića. Tu su i kamperske ulaznice koje vam omogućavaju čak 7 dana na Otoku Trešnjevka i Otoku Univerzijade gdje će vam za 160 kuna na raspolaganju biti sve blagodati luksuznog kampa poput interneta, toplih tuševa, dućana...

Glasujte za INmusic festival i što prije kupite najpovoljniju ulaznicu za jubilarno deseto izdanje jednog od najboljih europskih glazbenih festivala.

07.10.2014. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh