« Biznis
objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana
ČESTITAMO

Infobipu priznanja na Messaging & SMS Global Awards

Messaging & SMS Global Awards okuplja tržišne lidere iz cijelog svijeta kako bi odali priznanje visokim postignućima unutar Messaging i SMS eko sustava

Silvio Kutić, CEO Infobipa
Silvio Kutić, CEO Infobipa (Infobip)
Više o

Infobip

,

Messaging & SMS Global Awards

,

nagrade

Infobip, globalna komunikacijska platforma za poslovne korisnike, osvojio je višestruka priznanja na manifestaciji Messaging & SMS Global Awards u organizaciji tvrtke Capacity Media.

Infobip se kući vraća kao veliki pobjednik i to s četiri nagrade - Najbolji messaging API, Najbolja messaging inovacija za operatore, Najbolja anti-fraud inovacija i Najbolji SMS/A2P provider za EMEA regiju.

"Ove četiri nagrade pravi su dokaz naše predanosti razvoju komunikacijskih rješenja svjetske klase. Dokazali smo kako su naša messaging rješenja za poslovne korisnike, kojima je sigurnost top prioritet, superiorna u cijeloj industriji. Premda smo tržišni lideri, ne stajemo s razvojem, s fokusom na inovativna rješenja i kontinuirano poboljšanje naše komunikacijske platforme kako bismo u svakom trenutku mogli odgovoriti zahtjevima koje kompanije danas imaju.

Neizmjerno sam ponosan na cijeli naš tim i njihov talent. Svi oni svojim znanjem pridonose priznanjima koja su nam prava inspiracija da nastavimo pomicati granice u mobilnim komunikacijama, izjavio je Silvio Kutić, CEO Infobipa.

Messaging & SMS Global Awards okuplja tržišne lidere iz cijelog svijeta kako bi odali priznanje visokim postignućima unutar Messaging i SMS eko sustava. Sophia Simpson, producentica konferencija iz agencije Capacity Media bila je domaćin dodjele nagrada, uz zamjenika glavnog urednika Jamesa Pearcea.

- Voljela bih čestitati svim pobjednicima i zahvaliti svima koji su se prijavili, ove godine prijave su bile doista odlične, izjavila je Sophia Simpson.

28.11.2018. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh