« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
IZDVAJANJE?

INA: nema promjene u modelu poslovanja

Prema napisima nekih medija, Inin izvršni direktor za trgovinu na malo naložio je da se 480 Ininih crpki izdvoji iz sustava tvrtke

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damir Krajač/Cropix)
Više o

INA

,

Inine crpke

,

Laszlo Bartha

INA do ovog trenutka nije donijela nikakvu konkretnu odluku o promjenama u modelu poslovanja segmenta Trgovine na malo, a razmatra sve mogućnosti i modele poboljšanja poslovanja uopće pa tako i poslovanja maloprodaje, priopćili su danas iz Ine.

"Do ovog trenutka nisu donesene nikakve konkretne odluke vezano za promjene u modelu poslovanja segmenta Trgovine na malo. INA, d.d. kontinuirano radi na poboljšanju svog poslovanja, a u slučaju donošenja bilo kakvih konkretnih odluka na vrijeme ćemo informirati javnost. Još jednom ponavljamo da INA d.d razmatra sve mogućnosti i modele poboljšanja poslovanja uopće pa tako i poslovanja maloprodaje, no konkretne odluke o tome segmentu nisu donesene", kratko su odgovorili iz Ine na pitanja vezano za pisanje jednog dnevnog lista da su u Ini počele pripreme za izdvajanje sektora maloprodaje.

Prema medijskim napisima, Inin izvršni direktor za trgovinu na malo László Bartha je početkom veljače direktorima poslovnih centara naložio da do 1. srpnja dovrše pripreme za izdvajanje 480 benzinskih crpki iz sustava tvrtke, a time bi se za 3.000 smanjio broj zaposlenih.

Upit vezano za taj članak Ini je uputila i Zagrebačka burza, a u tom su odgovoru iz Ine naveli da "poriču iznesene informacije", da nisu donesene nikakve konkretne odluke te da kontinuirano rade na poboljšanju poslovanja i da će u slučaju bilo kakvih konkretnih odluka na vrijeme izvijestiti dioničare.

05.02.2010. 18:14:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh