« Život
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
OPA :)

Imate bradu? Hmmmm .... niste hipster!

Brade, koje posljednjih godina krase lica mnogih hipstera, mogle bi postati znak najgorih ljudskih sklonosti - nasilja, nevjere i nepoštenja

Brada više ne zvuči tako hipsterski ...
Brada više ne zvuči tako hipsterski ... (Arhiva)
Više o

krađe

,

nevjera

,

brada

,

nasilničko ponašanje

,

bradati muškarci

Brada je na muškarcu oduvijek bila simbol snage, no u zadnje vrijeme počeli su je nositi hipsteri kojima je, eto, bila fora izgledati strašno muževno. No, nakon ovog istraživanja, britve će raditi i prekovremeno ...

Naime, istraživanje je pokazalo da bradati muškarci imaju, blago rečeno, kontroverznu osobnost, barem tako tvrde žene.

Vjerovali ili ne, 62 posto žena tvrdi da brada ne čini muškarce privlačnijim i da nikada ne bi bile u vezi s takvim frajerom. Ostatak ženske populacije, dakle tek nešto više od trećine, voli brade, a trećina te trećine preferira prosijedu.

E sad ... od ispitanih bradatih muškaraca, njih čak 45 posto priznalo je da im nasilničko ponašanje nije strano, što je izjavilo i bitno manjih 29 posto obrijanih. 

Da su žene svojom intuicijom na dobrom tragu pokazuje i sljedeći podatak - 47 posto bradonja priznalo je da je nevjerno svojoj partnerici, a tu je razlika između bradatih i obrijanih još veća - samo 20 posto obrijanih vara partnericu.

Kad priču završimo zanimljivom brojkom - samo 19 posto obrijanih muškaraca nešto je ukralo u životu, za razliku od 40 posto bradatih ... brada više ne zvuči tako hipsterski, zar ne?

22.12.2015. 16:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh