« Hrvatska
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
BRAVO MI :)

Imamo 100 tisuća članaka!

Metro portal je nakon osam i pol godina rada dogurao do respektabilne brojke od 100 tisuća članaka, hvala svima koji su sudjelovali!

Moramo se malo hvaliti :)
Moramo se malo hvaliti :) (Metro)
Više o

novinari

,

Metro portal

,

broj članaka

Metro portal uspio se održati na tržištu osam i pol godina unatoč svim negativnim trendovima koji su zahvatili industriju u cjelini, preživjeli smo i izlazak iz grupacije EPH i neplaćanja i dugovanja i promjene u redakciji ... 

Možda će nekome brojka od 100 tisuća članaka izgledati malena za toliko rada, netko će reći da je to prilično dobar broj, a mi ćemo reći - ponosni smo.

Zahvaljujemo svima koji su tijekom godina radili i pisali članke za Metro, održavajući nas na životu, pomažući u širenju dobrih vibri, zdravog života zabave među našim vjernim čitateljicama i čitateljima.

Upravo vama, draga publiko, zahvaljujemo najviše - da vas nema svaki dan na portalu, da ne klikate članke (a ponekad i oglase), sve ovo ne bi bilo moguće.

Nadamo se da ćete to raditi i dalje, možda i u većem broju, a mi možemo obećati samo da ćemo se truditi ostati onakvi kakvi smo od samog početka - zeleni, veseli, kritični kad je potrebno, puni vijesti o malim stvarima koje život znače, malim događanjima koja dižu energiju i pomažu ljudima da im život bude sretniji i ljepši.

Vjerujemo da ćemo sve navedeno raditi zajedno s vama, draga publiko ... pišite nam, komentirajte, kritizirajte (možete nas povremeno i pohvaliti, ne škodi ...), čitajte i dijelite s prijateljima ono što vam se sviđa.

Hvala vam!

05.09.2016. 18:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh