« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
SAZNAJEMO

Igranje pokera na iPhoneu 6

Očekuje se da bi novi iPhone 6 uređaj, maksimalno poboljšao iskustvo i uživanje tokom sudjelovanja u online mobilnoj poker igri

iPhone je savršen za mobilni poker
iPhone je savršen za mobilni poker (PokerStars)
Više o

aplikacija

,

PokerStars

,

iPhone 6

,

Mobile Poker aplikacija

Dolaskom tablet i smartphone uređaja, došlo je do stvaranja potpuno novih i različitih usluga u online turnirskim poker sobama - Mobile poker. Ova industrija je još u svojoj početnoj fazi, iako skoro sve vodeće online poker web stranice nude mogućnost preuzimanja online mobilnih poker aplikacija, a stalno povećanje broja korisnika ovih uređaja još više utiče na popularnost ove igre. Očekuje se da bi novi iPhone 6 uređaj, maksimalno poboljšao iskustvo i uživanje tokom sudjelovanja u online mobilnoj poker igri.  

Vrhunske značajke iPhonea 6

Zasigurno će iPhone 6 biti najbolji mogući uređaj za uživo igranje što će mnogi korisnici odmah prepoznati a mi ćemo vam predočiti nekolicinu razloga zbog čega je to tako.

iPhone 6 posjeduje veći zaslon tako da igrači mogu jasno vidjeti ploču i izbjeći pogrešno tipkanje, a stručnjaci u ovoj igri mogu paralelno igrati na dva poker stola. iPhone 6 dolazi s bržim procesorom koji za 50 posto povećava grafičke sposobnosti samog uređaja. Superiornija baterija smartphone-ova smanjuje rizik od isključivanja usred igre i omogućuje korisnicima da dulje uživaju u igri. Najbolje od svega kod novog iPhone-a 6 je poboljšana sigurnost tokom online plaćanja, jer igračima omogućuje korištenje TouchID-ja pri svakoj kupnji. Ovaj uređaj također pohranjuje podatke o kreditnoj kartici dopuštajući igračima izravnu uplatu depozita iz njihovog iPhone-a 6.

Poker igrači koji su stalno u pokretu biti će oduševljeni s LTE bendovima, s kojima iPhone 6 raspolaže, jer im to omogućava da ostanu povezani tijekom cijele igre. Osim toga, brzina Wi- FI konekcije kod novog iPhone 6 uređaja, može biti i tri puta veća od svoje izvorne brzine. Samo jednim pogledom na Apple Watch, igraći mogu pročitati najnovije ažurirane informacije u vezi iPhone 6. Ovaj uređaj može upozoriti poker igrača o rasporedu online poker igara ili o početku neke druge novčane igre.

PokerStars aplikacije za iPhone 6

PokerStars ima niz izvrsnih aplikacija za svoje igrače, uključujući Mobile Poker Aplikaciju, koja donosi PokerStars.com iskustvo za sve igrače koji koriste iOS i Android uređaje; Mobile Cashier aplkacija, koja omogućuje igračima da financiraju svoj PokerStars račun izravno s njihovih iOS i Android uređaja; PokerStars TV aplikacija, koja omogućuje gledanje poker videa i emisije; PokerStars Clock aplikacija koja uključuje nekoliko poker alata i omogućuje igračima raspoređivanje svojih turnira i drugih novčanih igara.

Mobile Poker aplikacija

PokerStars Mobile Poker aplikacija se može preuzeti sa svih Android i iOS tablet uređaja, kao i pametnih telefona, dok se PokerStars Sat i PokerStars TV aplikacije mogu preuzeti samo sa strane iOS uređaja. Prije početka igre, igrači trebaju preuzeti aplikacije s bilo koje web stranice PokerStars.com-a ili App Store-a. Ove su aplikacije u cijelosti besplatne za preuzimanje i korištenje.

Kako bi počeli sa igrom pokera na PokerStarsu Mobile Poker Aplikaciji, bilo za zabavu ili sa stvarnim novcem, igrači se najprije moraju registrirati za igru s pravim novcem na web stranici PokerStars.com-a.

Sve poker novčane igre i turnire dostupne na PokerStars.com-u, uključujući i igru Zoom poker, su također dostupne i na PokerStars Mobile Poker aplikaciji.

25.02.2015. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh