« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
NAJAVE

Igor Geržina u srijedu u klubu Sax! Gost: Saša Lozar

Saksofonist Igor Geržina uz svoj prateći sastav već treću sezonu nastavlja koncertni ciklus u sklopu jazz programa u zagrebačkom klubu Sax! gdje će ove srijede, 12. listopada ugostiti Sašu Lozara

Sprema se sjajan koncert u SAX!u
Sprema se sjajan koncert u SAX!u (Igor Geržina promo/Mario Pavlović)
Više o

klub SAX

,

Igor Geržina

,

Saša Lozar

Saksofonist Igor Geržina krajem godine planira izdati peti po redu samostalni nosač zvuka, a u pripremi je i najavni singl. Posljednji singl „Eastern Magic", koji je Geržina snimio u suradnji s češkom saksofonisticom Magdalenom Chovancovom, osim vrćenja na poznatim europskim smooth jazz radio postajama, ušao je i u rotaciju na Billboard, RadioWave i Smooth Jazz Network radijske grupacije te na gotovo sve važnije američke smooth jazz top ljestvice.

Stoga će u ovu srijedu,  12. listopada publika u zagrebačkom Saxu imati priliku uživo slušati glazbu sa svjetskih smooth jazz radio postaja.

Specijalni gost na prvom ovosezonskom koncertu bit će šarmantni Saša Lozar, talentirani radijski voditelj i glazbenik čiji novi singl „Za nas dvoje", s potpisom Predraga Martinjaka Pegija, osvaja radijski eter.

Saša Lozar prije par mjeseci oduševio je zagrebačku publiku svojim samostalnim koncertom u Maloj dvorani Vatroslava  Lisinskog, a u Saxu će izvesti obrade nekoliko svjetskih uspješnica u posebnim aranžmanima. Kao posebno iznenađenje za zagrebačku publiku izvest će i jedan stari, dobro znani singl.

Uz Geržinu i gosta, na pozornici Saxa i ovaj put bit će sjajna ekipa: klavijaturist Jurica Leikauff, gitarist Davor Doležal, bas gitarist Dubravko Vorih i bubnjar Mario Klarić.

Početak koncerta je oko 21 sat, a ulaz je slobodan.

10.10.2016. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh