« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
KONCERTI

Igor Geržina i Mario Huljev u SAX!-u

Hrvatska senzacija na saksofonu i jedan od najboljih hrvatskih muških vokala u srijedu u Saxu - Igor Geržina feat. Mario Huljev

Geržina + Huljev = spektakl
Geržina + Huljev = spektakl (Arhiva)
Više o

klub SAX

,

Igor Geržina

,

Mario Huljev

Nakon odlično posjećenog koncerta u listopadu na kojem je promovirao svoj novi singl i spot 'Stay Cool & Play Sax', saksofonist Igor Geržina sa svojim ansamblom nastavlja koncertni ciklus u Saxu, ovaj put uz pojačanje jednog od najboljih muških vokala ovih prostora, specijalnog gosta Marija Huljeva.

Mario Huljev, glazbenik specifičnog glasa s mnogobrojnim priznanjima publike i kritike, dobitnik je Porina 2013. za novog izvođača godine, a ove godine bio je nominaran za nagradu Porin u kategoriji za najbolji muški vokal uz Olivera i Massima. Mario će se pridružiti bendu i na pozornici izvesti neke od svojih i svjetskih uspješnica, a večer se nastavlja uz stalni repertoar Igora Geržine koji je polučio globalni radijski uspjeh.

Uz dva Porinovca, na pozornici Saxa i ovaj put bit će sjajna ekipa: klavijaturist Jurica Leikauff, gitarist Davor Doležal, bas gitarist Alen Svetopetrić i bubnjar Marko Lazarić koji će vam uživo dočarati zašto je 'cool' svirati dobru glazbu!

Početak koncerta je oko 21 sat. Ulaz slobodan!.

03.11.2014. 12:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh