« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
NOVI HIT

Igor Geržina feat. Izvor 'Dream For The Future'

Višestruki dobitnik Porina, saksofonist i skladatelj Igor Geržina predstavlja novi spot za singl 'Dream For The Future' koji je snimio u suradnji sa zborom Izvor

Igor Geržina na Medvedgradu snimio novi spot
Igor Geržina na Medvedgradu snimio novi spot (Arhiva)
Više o

video

,

novi singl

,

Igor Geržina

,

Dream For The Future

,

zbor Izvori

Dream For The Future novi je singl saksofonista Igora Geržine, u kojem Geržina uz podršku zbora Izvor snažno interpretira i prenosi emociju i poruku pjesme. Prigodan za ovo predblagdansko vrijeme, ovaj pop instrumental s vokalnim dionicama gospelovskog zvuka sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Za pjesmu je snimljen i videospot na čarobnom Medvegradu i prekrasnim lokacijama Parka prirode Medvednica, a posjetitelji i slučajni prolaznici su s oduševljenjem komentirali da zaista nisu očekivali vidjeti i čuti saksofonistu u šumi.

- Još od vremena mog studiranja u Americi veliki sam ljubitelj gospel zvuka, a zbor Izvor je moj apsolutni favorit za takvu glazbu u Hrvatskoj. Izvor je pjesmu iznio na jedan viši nivo, a s obzirom na karakter pjesme medvedgradska utvrda je bila odličan izbor za lokaciju snimanja spota. Za ovu pjesmu koristili smo originalne 'vintage' instrumente Wurlitzer i Hammond, koje je vrhunski odsvirao moj dugogodišnji kolega Jurica Leikauff. Pjesma je nastala iz velikih emocija jer mislim da nam svima treba vjera i nada u bolje sutra, a pjesma govori upravo o tome - rekao je Igor Geržina.  

Igora Geržinu uživo ćete moći čuti 17. prosinca u klubu Sax!, a do tada pogledajte novi spot u režiji Gorana Kovačića i uživajte u ovom vatrometu glazbe.

Pogledajte spot 'Dream For The Future':

08.12.2014. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh