« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
IDEA

Idea Knockout by Bug & HT

Bug i Hrvatski Telekom osigurat će timu s najboljom inovacijom predstavljanje na CES-u 2022. u Las Vegasu

Idea Knockout 2021.
Idea Knockout 2021. (Arhiva)
Više o

HT

,

Bug

,

Idea Knockout

Hrvatski Telekom kao tehnološki lider u regiji snažno podržava razvoj inovativne tech zajednice na našem podneblju. Kao partner organizatora, tech mjesečnika Bug sudjelovat će i na nadolazećem Idea Knockoutu (powered by T) 2021, najvažnijem regionalnom natjecanju tehnoloških ideja koje će se održati u četvrtak, 30. rujna 2021. u zagrebačkom coworking prostoru HUB385 s početkom u 10 sati. Natjecanje će se održati pod strogim epidemiološkim mjerama.

Čak 15 timova s fantastičnim tehnološkim idejama tako će odmjeriti snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu boreći se za glavnu nagradu. To je putovanje za dva predstavnika tima u Las Vegas, na sajam CES s pokrivenim troškovima povratnih aviokarata i smještajem, ali i ono puno važnije, izlagački štand na dijelu sajma nazvanom Eureka Park, gdje će se predstaviti preko 350 ponajboljih startupova iz čitavog svijeta! Predsjednik žirija ovog natjecanja je Bojan Mušćet iz Hrvatskog Telekoma.

Ove godine nastupaju H2O Robotics, MarinaCloud, Meelot, Partyaner, Tehnološko partnerstvo Snapi, GloGlo, ELMNAV, Commit 2000, Sportreact, Cidrani, Wingo, Makabi Agritech, Footprynt, Supermind i Clastr.

Idea Knockout odražava se po osmi put, nakon što je na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu odnio Codelab, prije dvije godine Iron Bull, prije tri godine Orqa FPV, a prije njih MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions te DivIT s projektom Mash.me. Sa svima je Hrvatski Telekom surađivao na različitim projektima, a pobjednicima i najboljim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja nudi priliku za razvoj putem svojih programa.

Raspored događanja objavljen je na www.ideaknockout.com, a svečanost proglašenja pobjednika održat će se također 30. rujna u 17 sati.

27.09.2021. 13:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh