« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
Set2split

I Tony u Areni u Splitu!

Nakon nastupa na splitskoj Rivi, Tony Cetinski pridružit će se Ministry of Sound u Spaladium Areni

Više o

Spaladium Arena

,

Tony Cetinski

,

Ministry of sound

,

Set2split

Jedan od najpopularnijih domaćih pjevača, Tony Cetinski, koji za doček Nove godine nastupa na splitskoj Rivi, potvrdio je svoj dolazak na Ministry of Sound novogodišnji spektakl, koji će se održati u splitskoj Spaladium Areni, 31. prosinca 2009. Nakon nastupa na splitskoj Rivi, Tony Cetinski će zajedno s desetak ljudi iz svoje pratnje u VIP loži uživati u ludome provodu uz plesne ritmove DJ zvijezda klupske atrakcije Ministry of Sound i mnogih drugih izvođača do ranih jutarnjih sati.

DJ Battle natječaj, tijekom kojega organizatori žele pružiti priliku talentiranim DJ-ima da pokažu svoju umješnost publici u Spaladium Areni i producentima iz Ministry of Sounda, završio je sinoć, glasovanjem posjetitelja web stranice www.set2split.com. Izabrano je 5 finalista koji će u 19 sati u Spaladium Areni, početi sa DJ Battle. Publika će svojim pljeskom i reakcijom izabrati najboljeg. Glasovima publike, žirija Set2Split i Minstry of Sounda izabrani su sljedeći DJ-i za DJ Battle u Spaladium Areni: Danny G iz Rijeke, Miro DJ iz Splita, Alen K. iz Zagreba, Vice Vicious sa Hvara i Ewan iz Zagreba.

Organizatori novogodišnjeg dočeka, Pirex Promocija, u suradnji sa MTV Adriom nagrađuju producente koji naprave himnu novogodišnjeg spektakla. Producent koji napravi najbolju himnu po mišljenju MTV-jeva žirija, dobiva dvije VIP ulaznice za novogodišnji tulum u Spaladium areni te puštanje himne s DJ stagea tijekom središnjeg programa. U natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe koji su građani Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Makedonije. Za sve dodatne infrmacije o pravilima sudjelovanja posjetite www.mtv.com.hr.

Ulaznice za Ministry of Sound u prodaji su u cijeloj Hrvatskoj na prodajnim mjestima Eventima. Cijena karata je od 200 kn, a ima ih i po višim cijenama. Posebna ponuda za studente traje do 23.12. 2009.. Svi studenti koji predoče studentske iskaznice, ostvaruju 15% popusta pri kupnji karata. Organizatori su se potrudili ponuditi jos jednu pogodnost koja stiže iz Hrvatskih željeznica. Hrvatske željeznice nude čak 30% popusta na povratne karte od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu, u svim vrstama vlakova. Popust se ostvaruje uz predočenje ulaznice za novogodišnji spektakl Ministry of Sound u Spaladium Areni.

21.12.2009. 13:44:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh