« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
TRAGIČNA SMRT

Ashton Kutcher se na Twitteru oprostio od bivše cure Brittany Murphy

Kolege iz glumačkog svijeta u šoku se opraštaju od kolegice koja je u nedjelju preminula od srčanog udara

(Getty Images)
Više o

Brittany Murphy

,

Ashton Kutcher

Nenadana smrt hollywoodske zvijezde Brittany Murphy izazvala je šok i nevjericu među njenim kolegama. Posebno potresen je glumac Ashton Kutcher koji je s Murphy zbližio na snimanju zajedničkog filma "Upravo vjenčani".

Kutcher se od bivše djevojke oprostio na svom profilu na Twitteru gdje je napisao: "Svijet je danas izgubio komadić sunca. Moja najdublja sućut obitelji Brittany Murphy, njenom mužu i divnoj majci Sharon." Nešto kasnije je dodao: "Vidimo se na drugoj strani, mala."

Suprug Demi Moore, s tragično preminulom glumicom prohodao je 2002., ali je njihova romansa završila nakon samo godinu dana.

Kutcher je nedugo nakon prekida upoznao današnju suprugu, a Brittany se 2007. udala za Britanca Simona Monjaca s kojim je navodno planirala trudnoću.

Ashton Kutcher nije jedini koji je Twitter iskoristio kako bi izrazio sućut zbog smrti preminule kolegice. Jessica Simpson je napisala: "Njen osmjeh je bio zarazan!", Alyssa Milano: "Bila je beskrajno talentirana i imala dobro srce.", a Lindsay Lohan: "Doista mi je žao. Brittany je bila talentirana i draga osoba."

Okolnosti smrti 32-godišnje glumice još nisu potpuno razjašnjene. Pretpostavlja se da su srčani udar uzrokovali lijekovi ili droga, a točnije informacije dat će autopsija.

21.12.2009. 14:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh