« Biznis
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
S BLOGA

I poduzetnice žele biti sexy

S bloga Martine Kocijan donosimo vam svjedočanstvo da i žene poduzetnice žele biti sexy

Fotografija vijesti
Više o

sexy

,

Martina Kocijan

,

ŽENE PODUZETNICE

Poplavom razno raznih posvuduša, zvijezda, wannabe zvijezda, wannabe pjevačica, starleta i kojekakvih sexy pripadnica ljepšeg spola, poduzetnicama nije baš lako. Usredotočene na pamet (a ne toliko na krpice i pokazivanje tjelesnih atributa), shvaćaju da medije "vuče" upravo suprotno od "pametne, al koga briga kad ste zakopčane do grla"...

No, i poduzetnice žele biti sexy i pokazuju to svakoga dana. Mnoštvo samouvjerenih i pametnih žena ne srami se obući minicu, visoku petu i neki "strogo poslovni" detalj, dok prezentira svoje najnovije ponude i obavlja poslovne sastanke.

Stoga, dragi mediji, ima nas koje smo i pametne i sexy, pa zašto malo više ne pišete o poduzetnicama koje hodaju gradom obučene po posljednoj modi, vrlo su zgodne (odavno prestale izlaziti bez šminke i zakopčane do grla), a uz sve to - stvaraju i rade nešto pametno, itekako vrijedno spomena.

Gdje bismo tek stigli da nam udarne vijesti i dalje počnu sa mamcima prezgodna, nevjerojatna, preslatka (jer te riječi naravno privlače čitatelje), a da u njihovoj biti ne bude lamatanje o strukićima, dijetama, odjevnim kombinacijama i frizurama, već nešto što svaka poduzetna, lijepa i pametna žena radi svakoga dana..."pokrenula proizvodnju; zapošljava; izvozi u zemlje istoka; lansira biznis koji će pomoći mnogima..."

http://poduzetnicauhrvatskoj.blog.hr

Piše: Martina Kocijan
04.07.2011. 16:20:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh