« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
TRAJE PRETRAGA

I Općinski kazneni sud zaprimio dojavu o bombi

Pretraga zgrade zagrebačkog Općinskog građanskog suda pokazala je da je prijepodnevna dojava o postavljenoj bombi bila lažna

Fotografija vijesti
Više o

dojava o bombi

,

evakuacija

,

Općinski kazneni sud

No u međuvremenu je i zagrebački Općinski kazneni sud zaprimio anonimnu dojavu, pa je i taj sud evakuiran, doznaje se u zagrebačkoj policiji. Nepoznata osoba je oko 11,20 sati telefonom javila djelatnicima centrale zagrebačkog Općinskog građanskog suda u Vukovarskoj ulici da je u zgradi poznatijoj kao Palača pravde postavljena bomba. Nakon evakuacije i pirotehničkog pregleda koji je završio oko 13,30 sati utvrđeno je da je riječ o lažnoj dojavi, prenosi Hina.

U međuvremenu su oko 12,30 sati i na centrali Općinskog kaznenog suda na raskrižju Ilice i Selske ulice dobili anonimnu dojavu o bombi. Sud je evakuiran, a policijska pretraga zgrade još uvijek traje.

Zagrebački Općinski građanski sud, a u posljednje vrijeme i Općinski kazneni sud nerijetko su na meti anonimnih dojavljivača i do sada se uvijek ispostavilo da je riječ o lažnim dojavama. Nagađa se da iza njih stoje stranke koje na taj način žele odgoditi ročišta, no do sada je otkriven mali broj počinitelja koji svojim pozivima uznemiravaju javnost i zaustavljaju rad sudova.

19.01.2011. 14:17:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh