« Seks
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
STVARNO? :)

I žene razmišljaju o seksu, zar ne?

Muškarce se obično optužuje da o seksu misle gotovo neprekidno, što je prilično daleko od istine, a iznenadit će vas koliko to često rade žene

I njima je seks često na pameti
I njima je seks često na pameti (Dreamstime)
Više o

žene

,

razmišljanje o seksu

Žene obično prati loš glas - da ih seks ne zanima toliko koliko muškarce, da uopće ne razmišljaju o njemu i da im nije toliko važan, što je sve jedan običan mit koji nema nikakvo utemeljenje u stvarnosti.

Naime, istraživanje koje su proveli psiholozi tražilo je odgovore na pitanja koliko puta dnevno žene pomisle na seks, ali i na hranu i na san, a rezultati pokazuju da je ženski um itekako aktivan kad je seks u pitanju.

Ukratko, znanstvenici su otkrili da žene razmišljaju o seksu u prosjeku 18.6 puta na dan. To bi bilo negdje svakih 50 minuta u satima kad su budne.

Istraživanje, provedeno za IllicitEncounters.com, pokazalo je da je najviši rezultat u jednom danu, 140 misli o seksu - svakih sedam minuta, prenosi Indy100. Za usporedbu, muškarci su u prosjeku pomislili na seks svakih 28 minuta.

Studenti, u dobi od 18 do 25 godina, zamoljeni su da zabilježe svaki put kad pomisle na seks, hranu i san kroz dan. Žene su pomislile na hranu svakih 62 minute i na san svakih 72 minute. Muškarci su pomislili na hranu svakih 38 minuta, a na san svakih 33 minute.

Treba imati na umu da je studija temeljena na podacima koje su ispitanici sami bilježili i zbog toga je pitanje koliko su često ispitanici željeli, ili se čak sjetili, zapisati.

Po rezultatima studije, 59 posto žena je redovno imalo fantazije o seksu s bivšima, dok se 48 posto muškaraca 'upuštalo' u takve fantazije.

14.06.2017. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh