« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
VARAŽDINSKI HSLS

I dalje ćemo podržavati gradonačelnika Čehoka

Varaždinski HSLS-ovci i dalje će podržavati gradonačelnika Ivana Čehoka, dogovoreno je na današnjem sastanku predsjednika stranke Darinka Kosora i vodstva varaždinskoga HSLS-a

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/CROPIX)
Više o

HSLS

,

Ivan Čehok

,

podrška

"Nećemo opstruirati interese grada i podržat ćemo kvalitetne projekte u Varaždinu", rekao je novinarima predsjednik HSLS-a Darinko Kosor nakon sastanka s vodstvom Gradskog ogranka stranke.

Kosor je istaknuo da su Ivan Čehok i Đurđa Adlešič puno dali za stranku, ali da je došlo vrijeme je da HSLS ide dalje i bez njih. Dodao je da je odluka o izlasku iz vladajuće koalicije bila teška, ali da će se dugoročno isplatiti. Zaključio je da su to prepoznali i članovi stranke koju je u posljednjih tjedan dana napustilo samo deset od oko 12.000 članova.

Predsjednica varaždinskog ogranka HSLS-a Darinka Hajduk Vučić istaknula je da je Ivan Čehok kao gradonačelnik puno učinio za Varaždin i da se nada da je njegova odluka o podršci vladi u interesu grada. Čehoka će i dalje podržavati svih šest vijećnika HSLS-a u Gradskome vijeću koji ostaju u svojoj stranci, dodala je Darinka Hajduk Vučić. (hina/metro-portal)

 

16.07.2010. 00:23:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh