« Biznis
objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana
BRAVO

Hypefy osvaja prvo mjesto na Podim Pitching Competition 2024

Hrvatski startup Hypefy dominirao među najinovativnijim europskim startupima

Hiperfy rastura!
Hiperfy rastura! (Arhiva)
Više o

Podim Pitching Competition 2024

,

Hiperfy

Na nedavno održanom Podim Pitching natjecanju, koje se smatra jednim od najvažnijih događaja za startupove u Europi, Hypefy je izvojevao pobjedu među stotinama inovativnih startupova iz cijele Europe. Ovaj hrvatski startup, specijaliziran za influencer marketing, impresionirao je žiri svojom platformom koja omogućava brandovima revolucionarnu efikasnost i transparentnost u vođenju kampanja.

"Osvojeno prvo mjesto na Podim Pitching Competition je izuzetno priznanje za sve nas u Hypefy-u i potvrda da smo na pravom putu. Ovo je veliki poticaj da nastavimo raditi još jače i dalje razvijati naše inovativne pristupe u influencer marketingu", rekao je Stjepan Zelić, izvršni direktor Hypefy-a. "Ovaj uspjeh je rezultat mukotrpnog rada našeg tima i podrške koju smo dobili od naših partnera i korisnika."

Osnovan 2022., Hypefy se brzo nametnuo kao ključni igrač u industriji influencer marketinga, nudeći alate koji omogućavaju brandovima da precizno ciljaju i efikasno komuniciraju s influencerima širom svijeta. Platforma koristi napredne analitičke alate za optimizaciju kampanja i mjerljive rezultate, što korisnicima omogućava maksimalno iskorištavanje svojih investicija u marketing.

Pobjeda na ovom prestižnom natjecanju dolazi u trenutku kada Hypefy planira daljnju ekspanziju i istraživanje novih tržišta. "Planiramo iskoristiti ovaj zamah kako bismo dodatno proširili našu prisutnost na međunarodnom tržištu i nastavili sa inovacijama koje će definirati budućnost influencer marketinga", dodao je Zelić.

Dodatne informacije:

Hypefy je sada fokusiran na daljnje unapređenje platforme i integracije umjetne inteligencije i automatizacije koje će dodatno pojednostavniti procese i povećati efikasnost kampanja. Za više informacija o Hypefy-u i njihovim rješenjima, posjetite https://www.hypefy.ai/ ili ih pratite na društvenim mrežama LinkedIn, Instagram.

Ovaj uspjeh na Podim Pitching Competition samo je jedan korak više prema ostvarenju vizije Hypefy-a da postane globalni lider u inovativnim marketinškim rješenjima, donoseći revoluciju u načinu na koji brendovi interagiraju s influencerima i svojom ciljanom publikom.

15.05.2024. 11:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh