« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
OPERITE UŠI

HUP: 2011. bit će još teža od 2010.

Čelnici Hrvatske udruge poslodavaca kažu da se u 2010. obistinilo sve na što su upozoravali, ali političari to nisu htjeli čuti

Predsjednik HUP-a Damir Kuštrak
Predsjednik HUP-a Damir Kuštrak (Biljana Gaurina/Cropix)
Više o

Damir Kuštrak

,

HUP

,

gospodarska kriza

,

Hrvatska udruga poslodavaca

,

Ivan Miloloža

Godina na izmaku bila je teška i izazovna, a 2011. bit će još složenija za poslovanje, ocijenili su čelnici Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) na tradicionalnom predbožićnom primanju.

Predsjednik HUP-a Damir Kuštrak kazao je kako je 2010. bila teška, ali da će 2011. biti još kompleksnija te da će se poduzetnici morati sami izboriti za svoju konkurentniju poziciju. Rekao je da bi u 2011. godini javni dijalog o gospodarskim pitanjima trebalo dići na višu razinu, što bi pridonijelo lakšem pronalaženju rješenja.

Predsjednik Vijeća članica HUP-a Ivan Miloloža rekao je da se u 2010. godini obistinilo sve ono na što je HUP ranije upozoravao, ali da to nitko nije htio čuti pa je Hrvatska u teškom gospodarskom stanju. "Političari nisu čuli glas razuma i vrijeme im je da operu uši", kaže Miloloža.

Za 2011. rekao je da će biti godina "nastavka agonije s nepredvidivim posljedicama" ne učini li se nešto ozbiljno. U protivnom, "moglo bi završiti stravično", kaže Miloloža. (hina/metro-portal)

14.12.2010. 16:29:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh