« Hrvatska
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
HUMANITARNO

Humanitarni KRiP kviz večeras - online

Kako bismo dali svoj mali doprinos odlučili smo u nedjelju, 10. siječnja, s početkom u 20:00 sati organizirati Humanitarni KRiP, veliki live stream kviz općeg znanja i kulture

Humanitarni KRiP kviz
Humanitarni KRiP kviz (Arhiva)
Više o

humanitarno

,

KRiP

Ionako naporna, izazovna i psihički iscrpljujuća godina 29. prosinca 2020. postala je neusporedivo gorom za tisuće i tisuće stanovnika Sisačko-moslavačke županije i šire. Iznimno jak potres nanio je ogromne gubitke ljudima, ali i potaknuo cijelu zemlju da se ujedini u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji i pomogne unesrećenima da što prije opet stanu na noge.

Kako bismo dali svoj mali doprinos odlučili smo u nedjelju, 10. siječnja, s početkom u 20:00 sati organizirati Humanitarni KRiP, veliki live stream kviz općeg znanja i kulture na kojem ćemo, umjesto kotizacija, zamoliti sudionike da uplate donaciju za pomoć onima kojima je ova godina započela noćnom morom.

Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca Goca, u nedjelju ćemo odigrati dvosatni kviz sastavljen od 80 pitanja raspoređenih u šest kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati sva područja znanja od alkemije i Arsena Dedića do zemnog plina i Zorroa.

Za najsretnije ekipe koje nasumično izvučemo, kao i uvijek, pripremit ćemo super nagradne pakete u suradnji s našim partnerima. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba. Kviz ćete pratiti uživo na platformi Twitch, a kapetani/ce ekipa odgovore će upisivati u obrasce koje će nam predavati po završetku svakog kruga. Možete se okupiti u kućanstvu pred televizorom, ili se povezati s ljudima putem suvremenih aplikacija za komunikaciju.

To su sve standardne informacije za svaki KRiP-ov live stream kviz, a ono što je ovaj put novo je način prijave i plaćanja. S obzirom na to da je riječ o posebnom izdanju kviza, prijave nisu potrebne.

Svi linkovi potrebni za igru (dva obrasca i link na kojem će biti prijenos) istaknuti su pri kraju ove najave. Umjesto da nam plaćate kotizaciju od 50 kuna po ekipi, potičemo vas da uplatite donaciju kojoj god organizaciji, društvu, inicijativi, obitelji... za pomoć žrtvama potresa želite.

Kao što inače sami birate naš kviz za nedjeljnu večernju zabavu, sada je prilika da sami odaberete kojim putem želite pomoći unesrećenima. Vaš je novac, pošteno je da je i vaša odluka.

Kotizacija za naš kviz inače iznosi 50 kuna, ali donirajte koliko možete - vjerujemo da svaka kuna puno znači i da će naći pravi put do onih kojima je prijeko potrebna.Ovaj kviz bit će dostupan svima i jasno nam je da ne možemo kontrolirati jesu li svi uplatili, a to ni ne želimo. Sve što mi možemo napraviti jest donirati svoj trud i zamoliti vas da pomognete u okvirima svojih mogućnosti.

Humanitarni KRiP prilika je da se zajedno pridružimo pozitivnom pokretu koji je trenutačno preplavio zemlju, damo svoj doprinos borbi za ljepše sutra i pokažemo svi skupa da nam je srce na mjestu.

Obrazac za 1. dio kviza: http://bit.ly/kripobrazac1

Obrazac za 2. dio kviza: http://bit.ly/kripobrazac2

Link na KRiP-ov kanal: http://bit.ly/twitchKRiP

Pošaljite nam potvrdu uplate na krip.kviz@gmail.com kako bismo mogli vidjeti koliko je KRiP-ova zajednica uspjela pomoći.

Sve donacije, podrazumijeva se, ostat će anonimne.Kratke upute za igranje kviza-umjesto kotizacije za kviz, uplatite donaciju organizaciji, inicijativi ili društvu koji prikupljaju sredstva za stradale stanovnike, ili direktno nekoj unesrećenoj obitelji-pošaljite nam potvrdu plaćanja kako bismo mogli znati koliko smo svi zajedno uspjeli pomoći-otvorite obrasce za igranje prvog dijela kviza (http://bit.ly/kripobrazac1) i drugog dijela kviza (http://bit.ly/kripobrazac2)-spojite se na naš Twitch kanal (http://bit.ly/twitchKRiP) malo prije 20:00 u nedjelju (10. 1.)-uživajte u kvizu koji ćete ovaj put igrati i glavom i srcem! 

10.01.2021. 10:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh