« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
KLUB MATIS

Modna revija i humanitarna aukcija haljina za djecu Dore

Revija ima humanitarni karakter jer ju prati aukcija doniranih haljina Katarine Džale, u ime štićenika humanitarne organizacije DORA

Više o

katarina džale

 U Klubu Matis, (Trg S. Radića 3, uz dvoranu Lisinski) u utorak, 8. ožujka, u 20 sati, održat će se atraktivna modna revija eksluzivne kolekcije Katarine Džale (www.friends-design.hr), uz ugodno druženje posvećeno ženama.

Uz posebnu cvijetnu dekoraciju, atraktivan nastup plesačica, DJ-a, „odplesat će se" revija sa dvadesetak modela, dnevnih i večernjih -  nosivih u svim prigodama, ali i onim posebnim...Revija SIMBIOTIC FASHION pokazat će neobičnu ljepotu Katarininog dizajna u posebnom modnom izričaju, koji prati trend moderne žene. Voditelj ovoga pograma  je imaginaran, načinjen kroz glazbu i pisani „progarm" koji će dobiti svaka gošća. A gošće revije su i mnoga poznata nam ženska lica s hrvatske scene...

Revija ima humanitarni karakter jer ju prati aukcija doniranih haljina Katarine Džale, u ime štićenika humanitarne organizacije DORA.

Za DORU s ljubavlju, uz 100 crvenih ruža i na poseban način: Žene za žene, u Klubu MATIS, očekujemo vas 8. ožujka. Jer posebnu snagu ima čarolija rođena u srcu žene!

01.03.2011. 10:00:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh