« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Casting za Dove Fashion.hr okupio brojne modele

Generalnom castingu DOVE FASHION.HR-a prisustvovalo je dvjestotinjak modela iz vodećih modnih agencija u Hrvatskoj kao što su Talia, Midikenn i Sandra

Dove Fashion.hr
Dove Fashion.hr (Fashion.hr)
Više o

casting

,

Dove Fashion.hr

Povodom vodećeg domaćeg modnog događanja, DOVE FASHION.HR-a, za sezonu proljeće-ljeto 2011/12 danas se u Hypo centru održao službeni casting modela koje su osobno birali poznati domaći modni dizajneri kao lica svojih pret-a-porter revija.

Svoje kolekcije predstaviti će dizajnerska imena: I-GLE, Robert Sever, TAJA, Martina Felja, Stjepan Čuka, Aleksandra Dojčinović, Branka Donassy, Igor Galaš, Alduk, Ana Maria Ricov, eNVy room, Ivica Skoko te u sklopu revolucionarnog projekta INDUSTRIJA: Robert Sever za SAN PETER, Ivica Klarić i Zoran Mrvoš za RIO RIJEKU, Igor Galaš za ARENU, Juraj Zigman i Ana Maria Ricov za BAMBI.

Generalnom castingu DOVE FASHION.HR-a prisustvovalo je dvjestotinjak modela iz vodećih modnih agencija u Hrvatskoj kao što su Talia, Midikenn i Sandra.  

Neposredno prije velikog castinga održan je poseban dječji casting u plesnom centru Tala povodom kolekcije Juraja Zigmana i Ana Marije Ricov za BAMBI u sklopu projekta FASHION.HR INDUSTRIJA. Osim dizajnera u finalnom izboru sudjelovala je i pjevačica Martina Vrbos. Dok će Ricov dizajnirati cipele za mlade modele, Zigman će biti zadužen za modnu kolekciju odjeće. Gotovo šezdeset kandidata oduševilo je dizajnere svojim nastupom i samouvjerenošću.

Od 11. do 13. ožujka Paviljon 5 Zagrebačkog Velesajma postati će epicentar hrvatske modne scene ali i domaće industrije. U večernjim terminima pomno odabrani uzvanici uživati će u kolekcijama etabliranih dizajnera na DOVE FASHION.HR-u, dok će dnevni termini biti rezervirani za brojne aktivnosti na prvom domaćem sajmu mode FASHION.HR INDUSTRIJI.

27.02.2011. 10:11:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh