« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
OSIJEK

Huligani spalili dva automobila i kontejnera

Skupina od 30-tak huligana glasno je pjevala, rušila i palila sve pred sobom, kaže svjedokinja.

(Igor Sambolec, CROPIX)
Više o

Osijek

,

huligani

,

palež

,

zapaljeni auti

,

izgred

U Osijeku su sinoć u razmaku od dvadesetak minuta gorjela dva automobila i dva kontejnera u blizini središta grada, sve na udaljenosti od dvjestotinjak metara.

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Osijek izvijestili su da su dojavu o prvom automobilu koji je gorio u ulici M. A. Reljkovića zaprimili par minuta poslije ponoći, a samo nekoliko minuta iza da gori i automobil u ulici Otokara Keršovanija. Uslijedile se potom dojave da gore dva kontejnera, jedan u ulici O. Keršovanija i drugi u obližnjoj ulici Dobriše Cesarića.

U gašenju požara sudjelovalo je 16 vatrogasaca i četiri vozila, kazao je za Hinu Stjepan Kolar, zapovjednik smjene Javne vatrogasne postrojbe Osijek. Dodao je kako je vrlo neobično da u tako kratkom vremenu izgore dva automobila i dva kontejnera.

U PU Osječko-baranjskoj rekli su kako su njihove ekipe poslane na osiguranje prostora gdje su gorili automobili i kontejneri, te da je očevid u tijeku.

Navodno je riječ o navijačima, no tijekom noći policija to nije službeno potvrdila iako su u obližnjem parku kralja Držislava locirala skupinu pijanih mladića od kojih su neki pobjegli u pravcu Tvrđe. Nije poznato je li izgred povezan s juče odigranom utakmicom između Osijeka i Hajduka. (hina/metro-portal)

05.04.2009. 07:48:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh