« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
BRAVO

HUAWEI P8 osvojio EISA nagradu za najbolji smartphone

Europska udruga za sliku i zvuk (EISA) dodjelila je nagradu za najbolji smartphone prema njihovom izboru tvrtci Huawei treću godinu zaredom

Huawei P8
Huawei P8 (Huawei)
Više o

Huawei P8

,

Ascend P7

,

EISA

Huawei, vodeći proizvođač IT opreme i komunikacijskih rješenja, osvojio je nagradu za najbolji smartphone u Europi u 2015-2016 koju dodjeluje Europska udruga za sliku i zvuk (EISA). Prestižnu nagradu osvojio je njihov posljednji flagship model pametnog telefona, Huawei P8. Ovo je treća godina zaredom kako modeli tvrtke Huawei osvajaju nagradu u ovoj kategoriji.

Nastavljajući uspjeh proslogodišnjeg slavodobitnika Ascend P7, Huawei P8 predstavlja vrhunac i nastavlja bogatu tradiciju P serije koja u sebi spaja stil i funkcionalnost. Ovaj smartphone redefinira tržište pametnih uređaja svojim karakteristikama koje oduševljavaju i inspiriraju korisnike. EISA je pohvalila Huawei zbog "poboljšanih karakteristika kamere te luksuzne izvedbe i sofisticiranog izgleda ovog pristupačnog modela pametnog telefona." Od ostalih karakteristika, posebno su izdvojeni kapacitet baterije od 2,680mAh, f/2 leća koja omogućava snimanje kvalitetnih fotografija u uvjetima slabog osvjetljenja te izvanredni 5.2‐inčni Full HD IPS‐NEO ekran.

Kamera profesionalne kvalitete u uvjetima slabog osvjetljenja omogućuje korisnicima više kreativnosti, a light painting funkcija na pametnom uređaju omogućuje snimanje čistih fotografija visokog kontrasta. P8 model karakterizira kompaktna i moćna dual-antena kao i tehnologija koja omogućava zadržavanje jakog signala i smanjuje broj propuštenih poziva.

"Iznimno smo ponosni što smo dobitnici ove nagrade treću godinu za redom. Huawei predano radi na pomicanju granica u industriji te revoluciji u korištenju pametnih telefona. Upravo zbog te predanosti, P8 predstavlja model koji je trenutno najlakši za rukovanje na tržištu", izjavila je Glory Zhang, direktorica marketinga, Consumer Business Group (BG).

Model Huawei Ascend P7 prošle je godine osvoji ovu istu nagradu, a tom prilikom je posebno istaknuta njegova prelijepa staklena površina i pristupačna cijena, kao i prednja kamera od 8 milijuna piksela te zadnja od 13 milijuna piksela s bljeskalicom i aplikacijama. Huawei Ascend P7 prodaje se u više od 100 zemalja širom svijeta, a od njegovog predstavljanja isporučeno je više od 7 milijuna jedinica. Godinu dana ranije, ultra tanki 6.18mm model Ascend P6 također je dobio isto priznanje za 2013-2014 godinu.

23.08.2015. 17:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh