« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
NOVOSTI

Huawei otkrio svoju viziju povezanog svijeta

Zajedno s nedavno predstavljenim nizom IOT partnera i AppGallery aplikacija, Huawei obećava da će život njihovih korisnika postati inteligentnije povezan

Bliska budućnost
Bliska budućnost (Arhiva)
Više o

Huawei

,

umreženi svijet

Huawei CBG je podijelio detalje o svojoj novoj strategiji izgradnje povezanog potrošačkog iskustva. Strategija je rezultat dugoročnog poslovnog plana usredotočenog na inovativni ekosustav proizvoda i softvera 1+8+N, Huaweijevo bežično AI iskustvo postavljeno je tako da pomaže korisnicima da ostanu povezani bez napora i u svakom trenutku.

Zajedno s nedavno predstavljenim nizom IOT partnera i AppGallery aplikacija, Huawei obećava da će život njihovih korisnika postati inteligentnije povezan. Korisnici se svugdje mogu povezati jednostavnim dodirom i uživati u bogatim prednostima AI života.

Usred izazovnih vremena, Huawei je ukazao na 25-postotno povećanje mjesečno aktivnih korisnika u svom ekosustavu proizvoda i softvera na globalnoj razini. Huawei trenutno ima preko 650 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, a najnovija strategija 1+8+N ide u smjeru omogućavanja uživanja u besprijekornom AI životu. Dugoročna strategija Huaweija najavljuje će da će kompanija proširiti svoju ponudu na nova područja, stavljajući veći naglasak na audio, nosive uređaje, računala, tablete i ostale tehnološke kategorije.

U središtu 1+8+N strategije nalaze se pametni telefoni koje predstavlja nova Huawei P40 serija, te se prva jedinica odnosi na njih, dok se osam odnosi na periferne uređaje poput FreeBuds 3 slušalica, Watch GT 2 pametnog sata, Sound X zvučnika, MatePad Pro tableta, MateBook X Pro prijenosnika i Huawei Vision pametnog TV-a. N označava milijune IOT uređaja koji se lako koriste pomoću Huawei HiLink tehnologija, a simbol plus predstavlja Huawei Share i HiLink, tehnologije koje sve povezuju zajedno.

Nove aplikacije i partnerstva kao najava širenja ekosustava

Huawei kontinuirano surađuje s vodećim brendovima kao što su Leica i Devialet kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Zbog toga je kompanija otvorila pet novih partnerstava i svaki tjedan neprekidno proširuje 1+8+N ekosustav.

  • Samsonite, vodeći svjetski brend za prtljagu, sklopio je partnerstvo s Huaweijem. Huawei će tako korisnicima na putu ponuditi pogodnosti 1+8+N ekosustava, a oni će jednostavno prisloniti svoj Huawei uređaj na Samsonite pametnu bravu da zaključaju svoj kofer. Korištenje Huawei Share i Huawei Pay tehnologija učinit će život u pokretu lakšim i sigurnijim.

  • 360 robotski vakuumski usisavač je također dodan u 1+8+N ekosustav, koji nudi inteligentno i automatizirano rješenje za čišćenje podova koje se može daljinski kontrolirati i nadzirati pomoću Huawei AI Life aplikacije na pametnim telefonima.

  • Kärcher je vodeća svjetska kompanija kada je riječ o tehnologiji čišćenja. Brend je poznat po tome što na tržištu nudi inovativna rješenja za čišćenje, od kojih je najnovije Huawei HiLink Kärcher pročišćivač vode. Korisnici odsad mogu u stvarnom vremenu provjeriti životni vijek filtra i kvalitetu vode pročišćivača pomoću Huawei AI Life aplikacije na pametnom uređaju.

  • Joyoung inteligentni termostatski električni čajnik također je dodan u 1+8+N ekosustav, omogućavajući korisnicima daljinsko upravljanje i nadgledanje čajnika pomoću aplikacije Huawei AI Life.

  • Opple Lighting pruža niz rasvjetnih rješenja, uključujući pametnu rasvjetu. Integracijom u 1+8+N ekosustav, korisnici sada mogu kontrolirati svoje pametne svjetiljke Opple pomoću Huawei AI Life aplikacije.

Uz uzbudljiva nova hardverska partnerstva, Huawei je dodao i niz popularnih aplikacija u Huawei AppGallery, što predstavlja značajan korak naprijed za Huawei, a uz nove aplikacije Huawei namjerava oduševiti korisnike pametnih telefona i tableta.

  • Društveni mediji: Telegram i Viber brinu se za instant poruke i VOIP-ove potrebe korisnika, a TikTok je već poznato popularno mjesto za zabavne kratke videozapise.

  • Uređivanje fotografija: Cut Cut, PicsArt i PhotoGrid pružaju bogati paket alata za uređivanje fotografija, povećavajući već postojeće izuzetne fotografske mogućnosti Huawei uređaja.

  • Sport, mediji i zabava: The Sun i The Times ponudit će dobro zaokružen medijski i zabavni doživljaj, a tu su i Premier League i talkSPORT aplikacije namijenjene ljubiteljima sporta.

  • Igre: Aspalth 9, Clash of Kings, Game of Thrones, Rise of Kingdoms pridružile su se sve većem popisu igara za zabavu korisnika u svakom trenutku.

  • Karte, navigacija i pretraživanje: Qwant search, HereWeGo karte i Sygic navigacija pružaju korisne i sigurne alate za pomoć korisnicima u kretanju po internetu i stvarnom svijetu oko sebe.

  • Putovanja i smještaj: Booking.com, Skyscanner i Agoda pridružuju se Emiratesu, Lufthansi, Turkish Airlinesu i mnogim drugima kako bi pružili sve alate koji su korisnicima potrebni za planiranje međunarodnih putovanja.

  • Obrazovanje: BBC Learning English, ClasseViva i Kahoot! predstavljaju širok spektar obrazovnih aplikacija.

  • Kupovina: Lidl, JD Sports, AliExpress i Rakuten pridružuju se sve većoj listi međunarodnih dobavljača.

  • Financije: Na domaćem tržištu korisnicima su dostupne mobilne aplikacije pet najvećih banaka - Zagrebačke banke, Privredne banke Zagreb (PBZ), Raiffeisen Bank (RBA), Erste banke i OTP Banke. Također, u AppGalleryju su dostupne i dvije najpopularnije inovativne domaće bankarske aplikacije, Keks Pay i Telekom banking.

Huawei je osvojio srca korisnika širom svijeta svojim inovativnim i često revolucionarnim tehnologijama. Sada sve tehnologije objedinjujemo putem našeg 1+8+N ekosustava proizvoda i softvera. Zahvaljujući bežičnom AI iskustvu, korisnici se mogu jednostavno povezati dodirom uređaja, otkrivajući svijet mogućnosti kroz Huawei Share, suradnju na više zaslona i još mnogo toga. Pružanjem besprijekornog AI doživljaja potrošačima diljem svijeta, nadamo se da ćemo ih okupiti i pomoći ljudima da ostanu povezani", istaknuo je Andrew Garrihy, globalni CEO brenda Huawei CBG.

25.07.2020. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh